KAKAV LUKSUZ

Modrić ima sat od 50.000 €, ali to je ništa prema onome što nosi Rafael Nadal

Nadal
Foto: Bestimage/Pixsell
1/2
01.02.2022.
u 14:01

– U početku smo morali blisko surađivati kako bismo prilagodili sat mome zglobu. Sada je postao dio moje kože, kao da nemam ništa na sebi – rekao je jednom Nadal.

Poznato je da vrhunski sportaši vole luksuzne stvari pa tako nerijetko nose satove od čije se cijene mnogima zavrti u glavi.

Primjerice, naš Luka Modrić nosio je sat Aquanaut Chronograph 5968A koji stoji 50-ak tisuća eura. Napadač Bayerna Robert Lewandowski 2020. godine na izboru najboljeg nogometaša svijeta pojavio se sa satom Audemars Piguet, čija je vrijednost 150 tisuća eura. No, sve je to ništa u usporedbi sa satom koji je nosio Rafael Nadal.

Naime, osvajač ovogodišnjeg Australian Opena na turniru je nosio najskuplji sat ikad viđen na teniskim terenima. Riječ je o ručno izrađenom satu brenda "Richard Mille" koji vrijedi više od milijun eura.

Nadal ima model RM 27-04 Tourbillon Rafael Nadal koji je posebno napravljen za španjolskog tenisača, a proizveden je u samo 50 primjeraka. Španjolac ga ne skida ni kad igra mečeve.

– U početku smo morali blisko surađivati kako bismo prilagodili sat mome zglobu. Sada je postao dio moje kože, kao da nemam ništa na sebi – rekao je jednom Nadal.

I Nadalov rival Novak Đoković na US Openu nosio je sponzorski sat, no njegova je vrijednost "samo" 20-ak tisuća eura.

Ključne riječi

Komentara 10

IN
Indy500
14:13 01.02.2022.

Jel precizniji od mog Casio-a?

IS
istokdole
14:36 01.02.2022.

To sa satovima je najveća seljačija ikad. Pitanje n neki od njih uopće znaju gledati na njih posebno oni koji imaju par satova unutar sata...ali bitno da se vidi raskoš... Ah... Pokondirene tikve rekla bi moja baka :)

HO
Hopsi
05:59 02.02.2022.

Ništa to nije u usporedbi sa Ćaćinom kolekcijom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije