opet osvojio navijače

Modrić je skrivao top, a sada zabija kao Sneijder

\'Tottenham Hotspur\'s Croatian midfielder Luka Modric (R) celebrates scoring the opening goal with team-mate, Togolese striker Emmanuel Adebayor (L) during of the English Premier League football matc
AFP
19.09.2011.
u 19:40

- Luka je s ovim udarcima još 20-30 posto bolji igrač - tvrdi Jurčević.

Bomba Izraelu, bomba Liverpoolu, nova dimenzija Luke Modrića! Gledamo, uživamo i pitamo se: zašto je top u desnici "šutio" sve ove godine? Ne da ga nije imao, nego ga nije pokazivao. Sjeća li se netko uopće kada je Modrić u Prvoj HNL zabio bombom sa 25 metara?

Kopanje se po kompletima isplatilo: 19. kolovoza 2007. godine u Gradskom vrtu, prva Dinamova utakmica u narančastim dresovima, Luka zabija za konačnih 1:3 u 86. minuti.

Modrićev top "probudio" se ove jeseni u velikom stilu. Još nije izblijedjelo sjećanje na fantastičan projektil protiv Izraela, a sada je stigao novi – Liverpoolu u rašlje. Specijalist za Redse, jer zabio im je i 15. svibnja na Anfieldu, iz kaznenog udarca za konačnih 2:0.

"Loše vijesti za Chelsea. U siječnju će morati za Modrića ponuditi barem deset milijuna više", napisao je Guardian.

– On je sada kompletirao sliku o sebi, sad je dodao ono što mu je nedostajalo u usporedbi s, primjerice, Sneijderom ili Özilom – kazao je Bilićev pomoćnik Nikola Jurčević.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 7

MC
mr.col1
20:25 19.09.2011.

On je sada kompletirao sliku o sebi, sad je dodao ono što mu je nedostajalo u usporedbi s, primjerice, Sneijderom ili Özilom – kazao je Bilićev pomoćnik Nikola Jurčevic gdje su sad svi oni pametnjakovici sto su tvrdili da jee modric samo za dirigiranje utakmice a da nemora zabijat??ovaj sad modric je svjetska klasa,,ove 3sezone dosad je bio samo dobar.

MA
Majur
20:56 19.09.2011.

Modric je uvijek bio klasa za ljude koji i malo prate nogomet,ili bar citaju sto strani treneri(dokazani) o njemu misle,a ljubomorni i neznalice ce uvijek ostati.....ljubomorni i neznalice....

DR
dragogera
20:25 19.09.2011.

ali ozil i sneider nikada nece kompletirati ono sto ima luka,mogucnost donosenja igre pred protivnicka vrata,vracanje svaki put kad protivnik ima loptu,a ozil je dupli pas igrac,moze luku pitati kako se igra.samo su 4 igraca koja su u istoj prici/xavi,iniesta,fabregas i modric,sve ostalo je stepenicu nize.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije