IPAK OSTAJE?

Modrić kupio kuću u Londonu, navijači se oduševili!

Luka Modrić
PA/Pixsell
16.11.2011.
u 15:06

Hrvatski veznjak nedavno je s predsjednikom Levyjem dogovorio tjednu plaću od gotovo milijun kuna.

Luka Modrić, čini se, potpuno je promijenio stav o svom angažmanu u Tottenhamu. Hrvatski veznjak na ljeto je svim silama htio napustiti Spurse, no engleski mediji javljaju da je upravo kupio kuću u dijelu Londona u kojem se nalazi White Hart Lane. Naišlo je to na oduševljenje navijača koji su taj potez procijenili kao odluku da Modrić neće tražiti transfer još barem godinu dana.

Podsjetimo, Modrić je s upravom dogovorio tjednu plaću od gotovo milijun kuna. Predsjedniku Levyju inače nema previsokog iznosa kada je Luka u pitanju, a pogotovo nakon što je izvijestio da je klub u prošloj sezoni od ulaznica te prodaje dresova i suvenira zaradio rekordnih 120 milijuna funti!

Komentara 13

DU
Deleted user
15:44 16.11.2011.

pa sad i vi se novinari odlucite. jel kupio kucu u londonu ili u pokrajini kod londona, kako ste pisali juce,prekjuce.

LA
Lass
18:51 16.11.2011.

pa i chelsea je londonski klub bez obzira kaj nije u tom dijelu grada! :-))))

BL
Bljakonja
15:29 16.11.2011.

Levy je sad u problemima jer je čul da se Karlovac interesira za dolazak Luke... ...a njima sigurno nemre parirat... :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije