OPET BEZ LUKE

Modrić opet pada u drugi plan? Ono što je Ancelotti naumio neće se svidjeti kapetanu vatrenih

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/4
19.09.2024.
u 21:19

"Veznjaci koji će biti starteri su Camavinga, Tchouameni, Valverde i Bellingham. Kako bi se napravilo mjesta za njih, bit će žrtvovan jedan napadač", piše Diaz

Unatoč pobjedi 3-1 protiv Stuttgarta u prvom kolu Lige prvaka, Real Madrid i dalje ne igra nogomet dostojan svoje razine. Pobjeda je ostvarena teškom mukom, a u prvom poluvremenu je Stuttgart čak bio i bliži vodstvu od Madriđana. 

Navijači postaju sve nervozniji sve više pesimistični. Ako Real na dva fronta igra ovako, kako će tek kad krenu španjolski kup i superkup te Internacionalni kup, pa kao kruna sezone i Svjetsko klupsko prvenstvo?

Povratkom Judea Bellinghama nakon mjesec dana, Luka Modrić opet pada u drugi plan. Trener Carlo Ancelotti čak namjerava uvesti igru sa jednim veznjakom više, ali Luka nije taj.

"Ancelotti kreće s postavom u kojoj su četiri veznjaka. Posebno će ju koristiti na gostovanjima i u velikim utakmicama. Prva od takvih je skori gradski derbi protiv Atletica. Veznjaci koji će biti starteri su Camavinga, Tchouameni, Valverde i Bellingham. Kako bi se napravilo mjesta za njih, bit će žrtvovan jedan napadač", piše Diaz.

S obzirom na popis navedenih igrača, treba napomenuti i da za Luku još uvijek ima mjesta u prvoj postavi s obzirom da se Camavinga još nije vratio od ozljede, a Tchouameni je po mnogim navijačima Reala najgori igrač dosadašnjeg dijela sezone. Prije Atletica, Real će još igrati protiv Espanyola. Što se napada tiče, Vinicius, Mbappe ili Rodrygo, ubacivanjem dodatnog veznjaka, jedan od ove trojice napadača morat će na klupu. Vjerojatno ovaj potonji.

FOTO: Kćer Luke Modrića postala je hit u Španjolskoj. Pišu da je Real nikako ne smije izgubiti iz vida

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
1/5

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije