URNEBESAN TRENUTAK

Mbappe mrzi kada kada ga se dira po glavi, a evo što mu je onda napravio Luka Modrić

LaLiga - Real Sociedad v Real Madrid
Foto: VINCENT WEST/REUTERS
1/3
17.09.2024.
u 14:35

Mbappe je uvijek u prvom planu, kamere ga nonstop prikazuju, pa su tako snimile i trenutak kada ga hrvatski reprezentativac Luka Modrić mazi po glavi

Prije nekoliko tjedana konačno se ispunila dugogodišnja želja madridskog Reala, Kylian Mbappe došao je iz PSG-a u najveći klub na svijetu. Francuzu je trebalo neko vrijeme da se prilagodi, ali kad je zabio prvi gol, konačno je proigrao.

Od dolaska, Mbappe je uvijek u prvom planu, kamere ga nonstop prikazuju, pa su tako snimile i jedan vrlo interesantan trenutak koji se Francuzu ne događa prvi put. Naime, hrvatski reprezentativac Luka Modrić ga je pomazio po glavi uoči ulaska na teren protiv Real Sociedada. To je nešto što Mbappe ne voli, ali istrpio je. Luka je ipak Luka.

Već je navedeno da to Mbappeu nije prvi put. Već ga je tako pomazio i donedavno reprezentativni kolega Olivier Giroud, a Mbappeovu reakciju možete vidjeti u ovom GIF-u..

Real je ove sezone već osvojio UEFA Superkup pobijedivši Atalantu, no, u La ligi kasni četiri boda za prvom Barcelonom. Danas slijedi prvi nastup u novom formatu Lige prvaka jer na Santiago Bernabeu stiže Stuttgart.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije