BOMBA S OTOKA

Modrić progovorio: Želim u Chelsea!

Luka Modrić
Pixsell
18.06.2011.
u 10:18

- Volio bih ostati u dobrim odnosima s Tottenhamom koji će uvijek imati mjesto u mom srcu, a novac nije razlog mojoj želji da odem - ističe Luka.

Dosada je bio 'zakopčan' i odluku ostavljao vodstvu kluba, no hrvatski veznjak iznenadio je sve razgovorom za engleski Daily Mail.

Luka Modrić pustio je ''bombu'' i priznao da želi otići iz Tottenhama i potpisati za Chelsea. Sve je ispričao kako bi objasnio razloge zbog kojih želu u bluese, a koji navodno spremaju još deblju ponudu u roku od 48 sati! Lukin istup, piše engleski tisak, razbjesnit će i njegove šefove i navijače, no veznjak tvrdi kako želi u ambiciozniji klub te kako ide u javnost jer želi to isforsirati.

- Želim napustiti Tottenham u prijateljskim odnosima. Uživao sam tamo, ali sada je vrijeme da potražim novi klub - rekao je Luka u petak navečer.

- Imam dogovor s predsjednikom Levyjem. Kada sam produživao ugovor rekao mi je kako će, ako dođe nova ponuda, razmisliti o njoj.

A nova ponuda koju će poslati Abramovič navodno iznosi oko 30 milijuna funti!

- Chelsea je velik klub s ambicioznim vlasnikom. Imaju sjajne igrače i ambiciju da se bore za naslov i Lige prvaka. Želim ostati u Londonu, ovdje je sretna moja obitelj.

Lukine izjave tako objašnjavaju zašto je dvojac iz Manchestera utihnuo posljednjih par dana. Njegov 'mig' bio je jasan.

- Ne žlim biti u svađi sa Spursima. Navijači su bili vrlo dobri prema meni i uživao sam tu, ali zbog nogometa se igrači sele iz kluba u klub. I normalno je da sanjamo da igramo za veći klub.

Sa šefom kluba će razgovarati, no ističe kako ne odlazi zbog novca.

- Ako netko dođe s ponudom koja je njima prihvatljiva, onda želim otići. To je zbog mojih ambicija, a ne novca. Kada sam došao u Englesku sanjao sam osvajanje trofeja, a ne novac. I dalje je tako - tvrdi Luka.

Sudjelovanje u Ligi prvaka zagolicalo mu je maštu...

- Spursi će uvijek biti u mome srcu, ali iskustvo u LP ostavilo me da želim još.

Sljedeći korak je sastanak.

- Moram razgovarati s predsjednikom, ali ne, neću tražiti transfer. To bi bilo nepoštivanje. Nadam se da ćemo postići dogovor s drugim klubom koji će odgovarati svima. Na odmoru sam sada, no morat ćemo razgovarati i naći rješenje - zaključio je Luka.

Komentara 15

TR
treiler
11:12 18.06.2011.

slovensko smece se još izdrkava na svjetsko prvenstvo...kakav jadnik sretno ti bilo u chelsea-u, luka majstore !

NI
nidjomidjo
11:13 18.06.2011.

Baš sam se pitao, bilo je skoro 10h a još niti jedan novi članak o Modriću. Al dobro je, misija - \"utopimo\" Modrića ipak ide dalje...fuj

OB
-obrisani-
10:50 18.06.2011.

Modrić progovorio: Želim u Chelsea ali se bojim da če završiti kao sa World Cup 2010 željama pa ču Franka Lamparda i John Terrya uglavnom gledati samo po TV ekranu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije