KAKAV KIKS

Modrić promašio praznu mrežu sa sedam metara!

Luka Modrić
Screenshot Youtube
19.12.2011.
u 11:51

Prvi je zapucao Adebayor, loptu mu je "skinuo" vratar Sunderlanda Westwood, poslao je pred noge našem veznjaku koji je za sedam metara šalje iznad grede.

Luka Modrić se pred kraj 2011. upisao u društvo ''promašaja godine''. U 16. kolu engleskog prvenstva njegov je Tottenham pobijedio Sunderland 1:0, jedini pogodak postigao je Rafael van der Vaart u 61. minuti, a šest minuta kasnije naš je veznjak bio u stopostotnoj prilici.

Prvi je zapucao Emanuel Adebayor, loptu mu je "skinuo" vratar Sunderlanda Westwood, poslao je pred noge našem veznjaku koji je za 7-8 metara šalje iznad grede.

Redknappov miljenik legao je na travu, uhvatio se za glavu i tako u nevjerici bio još neko vrijeme. Nemilosrdni Englezi uvrstili su ga među kandidate za najveći promašaj vikenda u cijeloj Europi...

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
13:00 19.12.2011.

Dogodi se i većima i boljima, ne daj se mali i puno sreće !!! PS: i nije zabio V-d-V neg Pavlyuchenko.

KI
kikac5
13:36 19.12.2011.

Baš tako,kakav kiks.Gol je postigao Pavlyuchenko.

JO
jolly
14:19 19.12.2011.

Iznenadio me VL. Obično kad izmisle strijelce, tijek utakmice ili razgovor s nekim, onemoguće komentare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije