Hvalospjevi Talijana

Modrić strpao u džep Romina razigravača! Pjanić: Real nije bio spektakularan

Real
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
18.02.2016.
u 13:42

– Pjanić se nije uspio prilagoditi obrambenim zadacima koji su pak krasili Modrićevu igru jer se neumorno vraćao i borio za svaku loptu – analiziraju Talijani.

Real Madrid pobjedom (2:0) u Rimu načinio je veliki korak prema četvrtfinalu Lige prvaka, a ključni igrač toga uspjeha prema Gazzetti dello Sport nije bio strijelac sjajnog pogotka Cristiano Ronaldo već hrvatski veznjak Luka Modrić.

– Maestralni Luka Modrić je Pjanića strpao u džep – naslov je članka u kojem se hvali još jedna odličnu partija našeg reprezentativca i analizira dvoboj dvojice razigravača.

– Iako se silno trudio, vidjelo se kako Pjanić još mnogo toga mora naučiti od Modrića. Hrvat je vrlo lako zasjenio reprezentativca BiH te sigurno vodio svoju momčad do pobjede. Pjanić se nije uspio prilagoditi obrambenim zadacima koji su pak krasili Modrićevu igru jer se neumorno vraćao i borio za svaku loptu – analiziraju Talijani.

 

Pjanić se s druge strane baš i nije složio s takvim ocjenama. 

– Teško je pomiriti se s ovakvim porazom. Real Madrid je dobra ekipa, ali nije pokazala ništa spektakularno. Zaslužili smo barem jednom zatresti mrežu – naglasio je Pjanić te dodao:

– Rezultat nije realan. Znali smo da igramo protiv jedne od najboljih momčadi na svijetu i trener nas je upozorio na njihovu ubojitu kontru. Nažalost, upravo su nas one i dovele do poraza. Zaslužili smo mnogo više.

>>Uspješni debitant Zidane: Izdržali smo pritisak, a Ronaldo je bio sjajan

>>Ronaldo zabio golčinu, Jese zapečatio sudbinu Rome

>>Grafička usporedba dva motora: Modrić vs Pjanić!

Komentara 21

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:10 18.02.2016.

Mi se slovenci divimo vašoj reprezentanci i igračima kakve ima Hrvaška u najbolšim klubovima po svetu. Navijamo rado za Hrvašku na evropskom prvenstvu uz fala bogu ne male več velike tv ekrane LCD i plazme 120 in veče.

NT
ntravnik
16:48 18.02.2016.

bravo mojca.....velika pusa...

JU
juma
18:39 18.02.2016.

Svi koji imaju pojma o nogometu i koji poznaju igru Reala, a to su prije svih, sami španjolci, odnosno njihovi nogometni novinari, stručni komentatori i nogometni treneri, slažu se u tome kako je Luka Modrić jedini igrač Reala kojega nije moguće nedomjestiti, a samim tim je i najvažniji. Jedino Modrić zna instiktivno ocijeniti trenutak kada treba ubrzati, a kada usporiti igru i kome u datom momentu dodati loptu i radi to jednostavno savršeno. Bez njega Real izgleda kao raštimani stroj i to oni koji poznaju nogomet dobro znaju i cijene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije