ENGLESKA

Modrić strijelac i asistent! (video)

Luka Modrić
Pixsell
31.01.2012.
u 22:40

Luka Modrić odlično je odigrao utakmicu na White Hart Laneu gdje je gostovao Wigan.

Luka Modrić bio je prvo ime Tottenhama u domaćem okršaju s "fenjerašem" Wiganom. Tottenham je dohvatio 3:1 pobjedu, a spomenimo da je napokon svih 90 minuta za "spurse" odigrao i Niko Kranjčar.

Modrić je asistirao Baleu za prvi gol u 29. minuti, a pet minuta ksnije udarcem iz okreta s ruba 16-erca pogodio je desni donji kut vratara Al Habsija za Tottenhamovo 2:0 vodstvo! Treći pogodak za domaćina opet je zabio Bale (64.), a McArthur je deset minuta prije kraja smanjio Wiganov očekivani poraz.

Tottenham se primaknuo vodećem dvojcu iz Manchestera na samo pet bodova. Vodećem dvojcu, zato jer je Manchester City posrnuo u Liverpoolu kod Evertona, izgubivši 0:1 (Gibson, 60.)! United je, pak, na Old Traffordu zgodicima iz 11-eraca Hernandeza (38.) i Berbatova (53.), svladao Stoke 2:0 i tako se izjednačio na vrhu ljestvice s gradskim suparnikom.

Nikica Jelavić ovacijama je dočekan na Goodison Parku, prošetao je travnjakom prije utakmice s Evertonovim šalom oko vrata, a pobjedu svog novog kluba protiv Cityja odgledao je iz svečane lože.

Liverpool je opet bio uvjerljiv, s visokih 3:0 u gostima je svladao Wolverhampton. Strijelci su bili Carroll (52.), Bellamy (61.) i Kuyt (78.). Autogolom Taylora u 93. minuti, Chelsea je spasio bod na gostovanju kod Swansea, koji je vodio pogotkom Sinclaira iz 39. minute.

Zanimljivo, na utakmici Evertona i Manchester Cityja, u teren je uletio navijač i lisicama se veza za vratnice?!

Engleska, 23. kolo:

Tottenham-Wigan 3:1 (Modrić gol i asistencija, Kranjčar igrao cijeli susret),

Wolves-Liverpool 0:3,

Swansea-Chelsea 1:1,

Everton-Manchester City 1:0,

Manchester United-Stoke 2:0.

Tablica: Manchester City 54, Manchester United 54, Tottenham 49, Chelsea 42, Liverpool 38....

Uskoro opširnije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije