JUBILARNA UTAKMICA

Modrićevu 100. su Englezi zaboravili

'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric and Birmingham City\'s Stuart Parnaby (left) battle for the ball Photo: Press Association/Pixsell'
'Tony MarshallPress Association/P'
06.11.2011.
u 19:21

Spursi su slavljem kod Fulhama (3:1) zadržali peto mjesto u Premiershipu s utakmicom manje. Ćorluka je sjedio na klupi

Nije bilo čestitarenja, govorancije, nije ni bilo uručivanja umjetničkih djela, recimo neke naive Ivana Lackovića Croate, pa ni čestitanja Zorislava Srebrića. Čak ni agencijske fotografije našeg najboljeg nogometaša s jubilarne utakmice i pobjede kod Fulhama 3:1. Bar iz igre... Da Luka Modrić igra svoju 100. utakmicu u Premiershipu, prebrojali su tek hrvatski novinari. Plavokosom veznjaku trebalo je tri i pol godine da dogura do okrugle brojke.

CR7: A tko je taj plavi tip?

Bilo je u međuvremenu svega, igrao je protiv svog Dinama, Cristiano Ronaldo se pitao "tko je taj plavi klinac?", borio se s Wayneom Rooneyem, postizao golove Chelseaju, Liverpoolu... A i natezanja s menadžerom Harryjem Redknappom, koji ipak nije nakon prošlotjedne lakše operacije srca sjeo na klupu.

– Liječnici su mi rekli da ne smijem ni razmišljati o povratku na klupu barem četiri-pet tjedana – kazao je Redknapp.

Luka je time postao četvrti Hrvat koji je odigrao najviše utakmica na Otoku, jedino su više kapica sakupili Igor Štimac (127) te Vedran Ćorluka i Slaven Bilić (113). No, brzo će ih stići. Pitanje je samo u kojem dresu. Bijelom ili ipak plavom.

Chelsea ga ponovo želi

Naime, nakon cijele ljetne trakavice, koja je trajala 2,5 mjeseca, ponovo su počele priče oko prelaska u Chelsea. Abramovič je nudio 40 milijuna funti

– Iscrpilo me sve to što se događalo ljetos, zato mi je u reprezentaciji lijepo, ne moram o tome razmišljati – veli Modrić.

A upravo ga s Bilićem, za kojeg tvrdi je kabina "uz njega i kad je dobro i kad je loše", čeka najteži zadatak.

Dodajmo kako je u pobjedi Boltona nad Stoekom 5:0 Klasnić je postigao dva pogotka i imao asistenciju!

Komentara 12

Avatar nimfalfa10
nimfalfa10
20:47 06.11.2011.

To je zato što samo vi u Hrvatskoj mislite da je on neki igrač.Za ostale on je ispod proseka.Što je i tačno...

Avatar flame
flame
20:51 06.11.2011.

Drži se ti svog Vidića. Luka je među 5 najboljih svjetskih vezista.

BL
Blekpanther
19:55 06.11.2011.

Tako vam je to citav clanak o Modricu koga briga njegov 100-i nastup pa neznam znaduli Englezi koliko nastupa ima Boby Carlton, a Klasniceva 2 gola vrijede jednu recenicu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije