LEVY NE ODUSTAJE

Modriću ponudili pet milijuna funti za lojalnost

\'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric reacts during the Europa league Group A soccer match against PAOK Salonika at White Hart Lane in London, November 30, 2011. REUTERS/Philip Brown (BRITAIN - Tags: SPO
Reuters
07.03.2012.
u 11:41

Iznos od sto tisuća funti najviši je koji zbog stroge strukture plaća u Spursima mogu ponuditi igraču, no zato su se odlučili na drugi pristup

Vodstvo Tottenhama tri mjeseca prije ljetnog prijelaznog roka počelo je ponovno raditi na zadržavanju Luke Modrića. Već dva puta u tome su jedva uspjeli, a novi, ''pakleni'' plan predsjednika Daniela Levyja našem je veznjaku ponuditi 3.5 milijuna funti bonusa da osigura njegovu lojalnost, odnosno ostanak u klubu na kraju ove sezone.

''Novi ugovor od sto tisuća funti tjedno na stolu je od prošle godine, no postalo je jasno da ta ponuda neće natjerati Modrića na potpis jer zna da u drugom klubu može zaraditi više'', piše Daily Mail.

Iznos od sto tisuća funti najviši je koji zbog stroge strukture plaća u Spursima mogu ponuditi igraču, no zato su se odlučili na drugi pristup. Kakva je Lukina reakcija nije poznato, no svakako želi pričekati do ljeta prije nego što donese odluku.

Komentara 4

Avatar Bekrija
Bekrija
12:48 07.03.2012.

Evo Mamiću provizije u slučaju potpisivanja novog ugovora :), naravno on nikad nije imao nikakve ugovore s igračima :), naravno to je verzija za naivce koji ga smatraju idolom :)

RI
Riznica
23:08 07.03.2012.

Pa njegov ugovor, traje do 2016 godine !\"... Kakav bi to on novi ugovor potpisivao ???

DU
Deleted user
11:01 08.03.2012.

Lovaš. Nekoć i nogometaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije