Raskrvario se

Ovo je boljelo! Igrač Hulla glavom udario u vratnicu

Alex Bruce
Foto: Screenshot YouTube
1/2
26.12.2013.
u 16:48

Pred sam kraj utakmice, Bruce je u vlastitom kaznenom prostoru pokušao glavom izbaciti loptu nakon jednog ubačaja, ali se nakon toga više nije mogao zaustaviti

Branič Hull Cityja Alex Bruce zaradio je gadnu posjekotinu na licu na današnjoj utakmici protiv Manchester Uniteda.

Pred sam kraj utakmice, Bruce je u vlastitom kaznenom prostoru pokušao glavom izbaciti loptu nakon jednog ubačaja, ali se nakon toga više nije mogao zaustaviti pa je glavom udario u vratnicu. Pao je odmah na pod, a zatim je nekoliko sekundi ležao na travnjaku. Kada se ustao, u početku je izgledalo da nema posljedica, ali nakon nekog vremene potekla mu je krv iz nosa.

Utakmica je završila pobjedom Manchestera 3:2.

>>Preokret Manchester Uniteda od 0:2 do 3:2, golčina Rooneya

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije