KRAJ PRIČE

Moratti: Rastanak s Mourinhom i nije bio poseban

Jose Mourinho
AFP
25.05.2010.
u 11:24

U ponedjeljak navečer su, napokon, za isti stol sjeli vlasnik Intera Massimo Moratti i trener Jose Mourinho, koji je u ovoj sezoni vodio klub do tri pehara (Serija A, kup Italije i Liga prvaka).

Cijelo vrijeme otkada je Portugalac došao na klupu Intera trajala je velika ljubav ovih dviju osoba, no odnos se narušio nakon najvećeg uspjeha, osvajanja naslova prvaka Europe Intera u Madridu (pobjeda protiv Bayerna 2:0).

Svi igrači i rukovodstvo kluba su se vratili u Milano i u ranim jutarnjim satima četvrtka slavili naslov s navijačima, dok je Mourinho ostao u Madridu kako bi dogovorio prijelaz u Real Madrid. Moratti je zamjerio Mourinhu što je odluku donio bez njegova znanja, čak i bez razgovora prije no što su europske i svjetske tiskovine počele brujati o prijelazu.

- Nisam uopće imao vremena razmišljati o njegovoj odluci. Ponavljam, sve je obavio sam i mislim da je naše veliko prijateljstvo ovim okončano. Našli smo se, normalno razgovarali i to je to. Nije bilo ništa posebno. Sada treba vidjeti samo financijsku pozadinu svega - rekao je Massimo Moratti.

Spominje se kako će zajedno s Mourinhom prema Realu i dva igrača Intera, Brazilac Maicon i Portugalac Ricardo Quaresma, a sve to bi Real trebao platiti 35 milijuna eura kroz odštetu.

Mourinhu ugovor s Interom traje još dvije sezone, ali postoji u svemu klauzula da može napustiti klub ako kupac isplati 16 milijuna eura. Spominje se, isto tako, da bi Mourinho trebao potpisati četverogodišnji ugovor s Realom i po sezoni zarađivati 10 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije