Kažnjen

Moreno, ubojica sove, morat će volontirati u zoološkom vrtu

sova (1)
Nino Strmotić/PIXSELL
29.04.2011.
u 18:23

Panamski nogometaš Luis Moreno, koji je nedavno nogom šutnuo sovu koja je bila maskota suparničke momčadi i usmrtio je, morat će platiti troškove njezina liječenja i kaznu te se treba ispričati ali i volontirati u lokalnom zoološkom vrtu.

Gradski dužnosnik Humberto Mendoza izjavio je da je Gradski ured za zaštitu okoliša kaznio Luisa Moreno sa 26.78 milijuna kolumbijskih pesosa, 50 minimalnih kolumbijskih plaća (10.000 eura). Za troškove liječenja sove morat će platiti 600 tisuća pesosa.

Luis Moreno zbog incidenta sa sovom već je zaradio dvije utakmice suspenzije, a trenutačno odrađuje i drugu, nevezanu kaznu od sedam utakmica neigranja i to zbog udaranja suparnika.

Ključne riječi

Komentara 2

SA
santos008
20:22 29.04.2011.

Koliko se tek dobije za Srnu.

BO
bomba
01:15 30.04.2011.

Sova spada u red ptica grabljivica a čovjek se prepao i to je bila samoodbrana. Šta češ u strahu su velike oči pa se prepao ptičurine. Nije on terijer pa da vidi umanjeno ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije