TRENER TOTTENHAMA

Mourinho: Bit će nam teško na Maksimiru, Dinamo nema što izgubiti

Osmina finala Europa lige, Tottenham - GNK Dinamo
Foto: Adam Davy/PIXSELL
1/8
11.03.2021.
u 23:30

- Da smo zabili još jedan, vjerujem da bi to bio odraz onoga što se događalo na terenu i dovelo nas u puno bolji položaj. No, da ste me prije utakmice pitali bih li prihvatio rezultat 2:0, odgovorio bih potvrdno.

Trener Tottenhma Jose Mourinho prokomentirao je domaću pobjedu nad Dinamom (2:0) u prvoj utakmici osmine finala Europske lige.

- Da smo zabili još jedan, vjerujem da bi to bio odraz onoga što se događalo na terenu i dovelo nas u puno bolji položaj. No, da ste me prije utakmice pitali bih li prihvatio rezultat 2:0, odgovorio bih potvrdno. No, očekuje nas teška utakmica u uzvratu. Oni će se osjećati ugodnije, a nemaju što izgubiti.

Pohvalio je dvostrukog strijelca Harryja Kanea.

- On radi sve na terenu, zabija golove, stvara prostor i povezuje igru te radi dodatni posao koji mnogi napadači ne rade u obrani. S njim na terenu je druga priča - rekao je Mourinho.

Utakmicu su komentirali i igrači Tottenhama.

- Lijepo je da smo sačuvali praznu mrežu, 2:0 je dobar rezultat. Mogli smo zabiti još jedan, ali sretni smo. Znamo što nas čeka u uzvratu Nije gotovo, ovo je bilo prvo poluvrijeme - rekao je vratar Tottenhama Hugo Lloris i dodao:

- Imali smo uspona i padova ove sezone, ali sada ulazimo u završnicu i lijepo je vidjeti da su svi igrači spremni pomoći momčadi.

Eric Lamela je dodao:

- Važno je da nismo primili gol, to je bitno u ovakvim utakmicama na ispadanje. Dobro smo igrali iako su nas u nastavku stisnuli i nije bilo lagano. Važno je da nam nisu stvorili prilike. Imamo dobar rezultat, ali znamo da nije gotovo.

Ključne riječi

Komentara 2

FR
freeshooter
23:43 11.03.2021.

Istina Mourinho, dinamo nema što izgubiti, ovo i nije bilo da su oni toliko dobro odigrali, koliko smo mi malo dali pod teretom impresije, i naše greške su im dale golove, nadam se resetiranju ekipe, nužnom povratku Gvardiola i Moharamija, te otvorenom gardu dinama, bez straha i tereta, dečki su svjesni da su propustili odigrati dobru utakmicu, i to isto zna i Mo, nije to još gotova priča, sve do sada je bio sjajan uspjeh...treba ponoviti i odigrati pravu utakmicu...sve je još moguće...ajmo dečki odigrajte u zagrebu za pamćenje...za pobjedu...

HR
hrvat123
23:43 11.03.2021.

nisu primili gol zbog gluposti Orsica i Petkovica i pobjedili zbog gluposti nasih superzvjezda u obrani poput Francuza

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije