PORUKA IZBORNIKU

Mourinho Štimcu: Nadam se da će Luka što više igrati

'Real Madrid\'s Croatian midfielder Luka Modric (C) listens to his coach Jose Mourinho (R) during the second leg of the Spanish Supercup football match Real Madrid CF vs FC Barcelona on August 29, 201
'PEDRO ARMESTRE'
03.09.2012.
u 12:21

– Iako dugo nije trenirao ni igrao utakmice, Modrić je odigrao kao da ništa nije propustio – misli Mourinho.

U prvom pravom debiju, ne računajući deset minuta odigranih u španjolskom Superkupu, Luka Modrić šarmirao je igrom i publiku i kritiku. Tamošnji novinari s odličnim su ocjenama definirali nastup od 60 minuta u utakmici protiv Granade, baš kao i trener Jose Mourinho.

Stavio ga je na poziciju iza napadača koja obično pripada Özilu koji ga je i zamijenio u igri.

– Nije mogao igrati ni jednu poziciju osim te jer je na njoj imao više vremena za oporavak i manje odlazaka u obranu. Iako je jedva trenirao te dugo nije igrao utakmice, igra kao da ništa nije propustio. Odigrao je dobrih sat vremena i dobro je da skuplja minutažu – rekao je Mourinho.

Portugalac je potom neizravno uputio poruku Igoru Štimcu.

– Sada ide u hrvatsku reprezentaciju i bilo bi dobro da nastavi igrati u kontinuitetu. Nadam se da će tamo igrati što više jer dugo nije igrao.

Unatoč 3:0 pobjedi protiv Granade, ''Special One'' nije bio osobito zadovoljan.

– Ni Luka nije mogao igrati svoj najbolji nogomet jer moja momčad nije igrala dobro. Pokazali smo premalo ambicija, brzine i intenziteta. Moramo igrati bolje, kao protiv Barcelone kad smo od prve minute išli do svojih granica – zaključio je Mourinho.

>> Ronaldo: Nesretan sam zbog nekih ljudi, klub zna o čemu je riječ!

>> Španjolski mediji: Luka je bio dirigent pobjede

>> Modrić sjajno od prve minute u pobjedi Reala

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar vaha
vaha
15:13 03.09.2012.

drago mi je da je luka na najbolji nacin zacepil gubicu svima koji su danima pisali po forumima da je precjenjen i da ce u realu grijat klupu - i ovak nedovoljno pripremljen i neuigran s momcadi, pokazal je vec u prvim nastupima da je igracina, a ocito ga mourinho cijeni i tretira ko prvotimca, i uz mourinha i ekipu kakvu ima real modrinjo ce brzo napredovat - jedino stimac nekaj filozofira, on bi najradije pozval ozobica umjesto modrica, jer po njemu modric se jos treba dokazivat, isto ko i najbolji igrac hnl-a samir koji bi itekak dobro dosal repki....

F4
F48B2
12:48 03.09.2012.

A "stručnjak" Štimac je mislio da će Luka u Realu zaigrati tek krajem rujna. Zaigrao je dva dana nakon dolaska u Real, još u kolovozu, u prvom službenom nastupu Reala nakon Lukinog dolaska i to protiv najjačeg konkurenta, protiv Barcelone. I tu se vidi tko je stručnjak (Murinho), a tko je "stručnjak" poput Štimca.

Avatar Matija22
Matija22
13:24 03.09.2012.

ako izgubimo od makedonaca i belgijaca na početku kvalifikacija na euro nejdemo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije