SERGEJ JAKIROVIĆ

'Možda nam je trebao ovaj šamar da se probudimo iz euforije. Hajduk nam nije radio probleme'

Dinamo i Hajduk sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
Luka Stanzl/PIXSELL
13.09.2024.
u 22:43

Strateg Dinama smatra kako plavi moraju prihvatiti ovaj poraz i kako im je ovo dobro otriježnjenje.

U susretu 6. kola HNL-a Hajduk je kao gost pobijedio Dinamo sa 1-0 (0-0) i preuzeo vrh ljestvice. Jedini gol postigao je Marko Livaja u 70. minuti. Nakon siromašnog prvog poluvremena tijekom kojega praktički nije bilo niti jedne prilike, utakmica se rasplamsala sredinom nastavka. 

Vodeći Hajduk sada ima 14 bodova, jedan više od drugog Dinama, a tri više uz utakmicu više od treće Rijeke.

- Teška večer za nas. Kontrolirali smo ovu utakmicu, nije nam Hajduk radio probleme. No spori smo bili u protoku lopte i u kretnjama. Završavali smo akcije malo brzopleto. Primili smo gol zbog neopreznosti. Imali smo šanse i nismo zabili. Moramo se pomiriti s porazom - rekao je Jakirović i nastavio:

VEZANI ČLANCI:

- Mislim da je Rogu kod matne situacije lopta odskočila. Liga prvaka nam slijedi. Možda nam je trebao jedan ovakav šamar da se probudimo malo iz euforije. Mi možemo bolje igrati. Fokusirani su momci, moramo se fokusirati na prvenstvo jer bez njega nema Europe. Dalje će nam biti teško jer paralelno moramo igrati prvenstvo - zaključio je strateg plavih.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar gremo20
gremo20
23:11 13.09.2024.

Dinamo (Jakirović) je igrao kukavički! Igrati doma, a Kulelnovića i Hoxu držati na klupi, dok istovremeno spori i tromi Petković upropaštava ama baš svaki Dinamovi napad! Ne znam je li gore što to Jakirović ne vidi ili se samo pravi da ne vidi? Petković nije mogao ništa niti protiv hajduka, a kamoli da će protiv jačih momčadi u LP! Sad je jasno zašto nitko za njega nije htio dati niti 2 mil.EUR!!!!

Avatar gusjenica
gusjenica
00:16 14.09.2024.

Ipak će se na kraju ispostaviti da ovaj Jakirović ne vrijedi pola "one" ladne vode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije