KOMENTAR

Čudesni Livaja nosi Hajduk na svojim leđima! Jakirovića je opet koštao ziheraški pristup

13.09.2024.
u 22:13

Kratko i jednostavno, strukture kluba i hijerarhijski problemi su jedno, a teren je nešto sasvim drugo

Ključne riječi

Komentara 28

ZA
zaprav
22:41 13.09.2024.

Svaka čast Hajduku, svaka čast Livajii. Treba Livaji čestitati, igra po meni prljavo, ali ima srca, ima želju, igra za Hajduka. A petković ... živa smijurija. A reći će Jakirović, sutra je novi dan, lopta je okrugla, dečki su dali 105%...

TR
Trnjan
22:27 13.09.2024.

Gattuso iskreno i nije neki trener ali je doktor nogometa za otužnog Jakirovića

EJ
ejStef
22:36 13.09.2024.

Jakirović je jednostavno limitiran trener, puno puta je pokazao da nije za Dinamo, jedino što je do sada imao više sreće. Igra protiv jačih klubova uvijek je bila loša. Jednostavno je loš strateg, do sada je u utakmicama samo jednom nadmudrio protivnika; prošle godine u Splitu kada je iznenadio Hajduk s formacijom. Uz to je odigrao jednu zrelu utakmicu u Bakuu... Ono protiv Rijeke je bilo loše, a ovo protiv Hajduka još gore. Mislim da ako do sada nije nešto promijenio, da niti neće. Jednostavno to nije to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije