Ždrijeb je sutra

Može li nam Alex Frei donijeti sreću? Koga će izvući Hrvatska?

Hrvatska - Belgija (1)
Igor Kralj/Pixsell
20.10.2013.
u 18:24

Čitatelji Večernjeg lista, logično, najviše žele Island. Za tu opciju glasalo je 60 posto naših čitatelja

Nakon što smo kvalifikacije završili na drugom mjestu, očekuju nas dokvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Hrvatski nogometni reprezentativci sutra će saznati protivnika, a ždrijeb je u Zürichu u 14 sati.

Parove će izvlačiti proslavljeni švicarski reprezentativac Alexander Frei, koji je u travnju ove godine objavio kraj karijere. Inače, za Švicarsku je nastupio 86 puta i postigao 42 pogotka. Nadamo se da će nam sutra donijeti sreću...

Četiri reprezentacije su nositelji: Portugal (14. reprezentacija svijeta), Grčka (15), Hrvatska (18) i Ukrajina (20), a njihovi protivnici biti će izvučeni iz drugog \"šešira\" u kojem su Francuska (21), Švedska (25), Rumunjska (29) i Island (46).

Koga želimo? Bivši izbornik Igor Štimac rekao je da želi Francusku, a novi izbornik Niko Kovač rekao je da nema posebnih želja, da ne može utjecati na ždrijeb pa ne želi ni davati prognoze.

Čitatelji Večernjeg lista, logično, najviše žele Island. Za tu opciju glasalo je 60 posto čitatelja, Francusku želi 18 posto, Rumunjsku 15 posto, a najnepoželjnija je Švedska (sedam posto).

No, želje su jedno, a realnost drugo. Stoga vas pitamo što mislite koga ćemo izvući sutra?

>>Kovač: Imamo odlične pojedince, ali nismo bili momčad!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije