INine Sportske igre mladih

Mušketiri, Mavericsi, Mladost... izborili veliku završnicu u Splitu

ina sportske igre mladih (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/12
21.07.2011.
u 17:31

Na velikom regionalnom natjecanju "INA Sportske igre mladih", koje je održano u Bjelovaru, poznati su prvi finalisti koji idu u finale ove velike sportsko-amaterske manifestacije

Većina sudionika i inače se bavi sportom, a drugi se prijavljuju zbog zabave i druženja. Također, ovo je odlična prilika većini djece da upoznaju Split i uživaju besplatno u jednom od najljepših hrvatskih gradova.

Dream Team iz Varaždina, pobjednici u rukometu u kategoriji rođenih 1996. i kasnije, bili su oduševljeni pobjedom i nadaju se dobrom rezultatu u Splitu gdje će se sastati s ostalim regionalnim pobjednicima. U muškoj kategoriji rođenih 2000. i kasnije najbolji su bili rukometaši iz Slavonskog Broda "Škola rukometa Brod“. U starijoj kategoriji (1993. i mlađi) prvo mjesto osvojila je ekipa Joka iz Čakovca.

Zapažen rezultat postigla je i Doris Ptiček iz Varaždina, koja je osvojila prvo mjesto u tenisu, kategoriji rođenih 2000. i kasnije.

– Odličan je osjećaj ponijeti kući ovaj pobjednički trofej – kazala je uza smiješak Doris priželjkujući u Splitu, prije svega, dobru zabavu i upoznavanje novih prijatelja.  U istoj kategoriji i sportu, od dječaka najbolji je bio Matija Lučić iz Slavonskog Broda.

U ženskoj uličnoj košarci, u kategoriji rođenih 1993. i kasnije najbolje su bile ŽKK Mladost – Čačinci iz Virovitičko-podravske županije. Također, njihove prijateljice iz kluba bile su najbolje u kategoriji rođenih 1996. i kasnije te će zajedno u kolovozu biti potpora jedne drugima.

U muškoj košarci pobjeda je otišla u ruke ekipe Mavericsi iz Osijeka, koji su se natjecali u kategoriji rođenih 1996. i kasnije, a Mušketiri iz Đakova bili su najbolji u kategoriji rođenih 1993. i kasnije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije