OSjEČANI DO BODA

Na tribinama u Gradskom vrtu 
bio je i skaut Manchester Uniteda

Osijek - Dinamo
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
23.02.2015.
u 08:25

- Kad god dolazi Dinamo, svi misle da su bodovi izgubljeni, no mi se nismo upecali – kazao je strijelac Jasmin Mešanović.

U Osijeku su nastavljene dvije tradicije – Ivo Šušak i dalje ostaje nepobjediv za Dinamo u Gradskom vrtu, već četvrtu utakmicu, a Domagoj Pavičić nastavio je zabijati Osijeku. Ovo mu je bio četvrti pogodak bijelo-plavima u posljednje četiri utakmice.

– Osijek mi očito leži – nasmijao se strijelac vodećeg pogotka koji ipak na koncu nije Dinamu donio više od boda.

– Teška utakmica, tvrda kao što smo i očekivali. Prvi dio odigrali smo dobro, u poluvremenu smo se dogovorili da pojednostavnimo igru, ali u tome nismo uspjeli – zaključio je Pavičić.

Marko Pjaca imao je puno boljih utakmica.

– Ovo nije bila naša najbolja utakmica, iako je dobro počelo, relativno smo rano zabili pogodak, dominirali, iako nismo imali neke prilike. Šteta što smo na kraju ostali bez tri boda – rekao je.

U svlačionici Osijeka dugo se slavilo. "Zlatna izmjena" Jamin Mešanović ljetos je u Osijek doveden kao jedan od najboljih strijelaca BiH lige, no u dosadašnjem dijelu prvenstva tek se tri puta upisivao u strijelce. Četvrti pogodak došao je u pravo vrijeme.

– Kad god dolazi Dinamo, mnoge momčadi već misle kako su bodovi unaprijed izgubljeni, ali mi se nismo na to upecali. Igrali smo borbeno i jako, kako smo se i dogovorili, i na kraju nam se to isplatilo. Osvojili smo bod vrijedan ostanka – kazao je Mešanović.

Manchester United poslao je izaslanika u Gradski vrt. Budimir Vujačić, nekadašnji nogometaš Partizana, lisabonskog Sportinga i reprezentacije Jugoslavije, a posljednjih nekoliko godina skaut momčadi s Old Trafforda, u Osijek je došao po zadatku.

– Nisam došao pogledati nikoga konkretno. U opisu posla mi je praćenje igrača iz regije pa sam došao da nešto ne propustim – kazao je Vujačić.

>>Mamić: Nije bilo želje da dokrajčimo Osijek

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije