Španjolska

Nacija odahnula: Rendgen pokazao da će Iniesta biti spreman

Andres Iniesta
AFP
09.06.2010.
u 17:21

Andres Iniesta jedan je od važnijih igrača u kompoziciji igre španjolske nogometne reprezentacije.

Nacija je konačno odahnula kada su iz tabora španjolske reprezentacije liječnici izvijestili da je njegova ozljeda ipak lakša.

Španjolska je u utorak u Murciji deklasirala Poljsku sa 6:0 u prijateljskoj utakmici, a radost navijača furije zbog impresivne igre i isto takvog rezultata pokvarila je nova ozljeda Inieste, koji je u 39. minuti utakmice, na svoje inzistiranje, zamijenjen nakon što ga je zaboljela zadnja loža desne noge, njegova očigledna Ahilova peta, koju ne uspijeva zaliječiti već duže od godinu dana.

Rendgenski pregled u srijedu otkrio je da Iniesta na mišiću ima samo oteklinu, ali ne i nekakvo puknuće, priopćio je Španjolski nogometni savez. Pritom nije naveo razdoblje u kojem će se Iniesta oporavljati od ozljede.

– Sa mnom je sve u redu – poručio je Iniesta nakon što je izašao iz bolnice.

Iniesta za Španjolsku nije igrao cijelu utakmicu još od veljače 2009. godine, a s ozljedama mišića muči se još od svibnja prošle godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije