Mourinho progovorio

Nadam se da će iduće godine Uefa vratiti fair-play

\'Real Madrid\'s coach Jose Mourinho reacts during their Spanish first division soccer match against Barcelona at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, April 16, 2011.  REUTERS/Felix Ordonez (SPAIN - T
Reuters
24.05.2011.
u 19:52

Jose Mourinho još ne komunicira s novinarima, no javnosti se jučer obratio preko službenih Realovih stranica

– Imam jednostavnu želju, da se vratimo temeljnim načelima nogometa, koja su neki nogometni profesionalci i institucije povremeno zaboravljali ove sezone – poručio je Jose u uvodu, a onda i izravno napao Barcelonu i Uefu:

– Fair-play, poštovanje suparnika i crveni karton rasizmu! To ne smiju biti samo riječi, već ih moramo pretvoriti u djela. Nadam se da ćemo sljedeće sezone vratiti ta osnovna načela u naš sport.

Ključne riječi

Komentara 2

DA
darkobbb
20:03 24.05.2011.

hahahahahahahahahahahaha eeee al se pravi naso da prica o fair play ovom izjavom opet pokazuje bahatost nadam se da ce ga barca(kojoj nemoze oprostit kaj nije nikad bio tamo trener samo prevoditelje pred kojih 10g) jos godinama rusit ali ovava izjava je fakat smijesna kad ju cujete od njega ubojice ljepog nogometa

OI
oirammario
21:54 24.05.2011.

baš se pravi javio...borac za pravdu, nema šta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije