Dobar potez žutih

Nadareni Boris Tišma potpisao za Split i dobio Kukočevu sedmicu

16.12.2022.
u 11:07

Tišma je igrač iz Realove škole košarke koji je s Hrvatskom bio kadetski prvak Europe. Nakon što u SC Derbyju iz Podgorice nije dobio pravu priliku odlučio je zaigrati za klub s Gripa kojem se obvezao na vjernost do 2025. godine

Odličan posao odradio je sportski direktor Košarkaškog kluba Split Teo Čizmić koji je u klub s Gripa doveo jednog od najtalentiranijih mladih hrvatskih košarkaša, 20-godišnjeg Borisa Tišmu.

A ovaj obećavajući krilni igrač (205 cm) još kao 13-godišnjak postao je dio Realove košarkaške škole iz koje je, zajedno s Prkačinom, Perasovićem, Bošnjakom i ostalima, zaigrao za hrvatsku kadetsku reprezentaciju koja je 2018. godine postala prvakom Europe.

Cijelu prošlu sezonu, presječenu ozbiljnom ozljedom, i prve mjesece ove sezone, proveo je u Studentskom Centru iz Podgorice no kako ondje nije dobio pravu priliku čini se da je donio pravu odluku da se skrasi u jednom od najjačih hrvatskih klubova.

Nakon što je potpisao ugovor sa Splitom do 2025. godine, mladi Zagrepčanin je kazao:

- Presretan sam što dolazim u Split. Spreman am na veliki rad i odricanja, stižem sa željom za vrleikim stvairma. Još kada se otvorila mogućnost da odjenem dres s brojem sedam.... Nosio ga je moj idol iz djetinjstva Toni Kukoč a sada ću ja igrati sa žutom sedmicom. A doma immma stari Kukočev dres iz vremena Jugoplastike. Znam da je to velika odgovornost ali želim je preuzeti


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije