ZOI:

Najbolja skijašica skakačica propušta Igre zbog koronavirusa

01.02.2022.
u 23:43

Razlog je taj što je PCR test pokazao kako je Kramer pozitivna na koronavirus. Iz Austrijskog olimpijskog odbora su izvijestili kako se Kramer zarazila tijekom vikenda u Njemačkoj, a ne može se oporaviti (izaći iz izolacije) do početka natjecanja koje za skakačice počinje ove subote

Austrijanka Marita Kramer, ove sezone najbolja skijašica skakačica na svijetu, neće nastupiti na skorašnjim Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu.

Razlog je taj što je PCR test pokazao kako je Kramer pozitivna na koronavirus. Iz Austrijskog olimpijskog odbora su izvijestili kako se Kramer zarazila tijekom vikenda u Njemačkoj, a ne može se oporaviti (izaći iz izolacije) do početka natjecanja koje za skakačice počinje ove subote.

Za 20-godišnju Kramer to je trebao biti premijerni nastup na Zimskim olimpijskim igrama gdje bi bila glavna favoritkinja. Naime, ove sezone je pobijedila na šest natjecanja i trenutačno je vodeća skakačica Svjetskog kupa. Ima 870 bodova, odnosno, čak 172 više od drugoplasirane njemačke skakačice Katharine Althaus.

Ključne riječi

Komentara 1

NN
novo nenormalni
08:18 02.02.2022.

prokleti antivakseri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije