PROBLEM ZA RANIERIJA

Najboljem strijelcu Leicestera produžena kazna, ne igra protiv Uniteda

Jamie Vardy
Reuters/PIXSELL
26.04.2016.
u 13:43

'Leicester City i Jamie Vardy prihvaćaju optužbe Saveza. Klub prihvaća optužbu zbog propusta kontroliranja svojih igrača tijekom utakmice s West Hamom, a Jamie Vardy prihvaća optužbu za neprikladno ponašanje.'

Leicester City će na gostovanju na Old Trafford protiv Manchester Uniteda igrati bez Jamiea Vardyja. Prihvatio je optužbe koje mu Engleski nogometni savez stavlja na teret.

Naime, poslije susreta s West Hamom, u kojem je isključen nakon dva žuta kartona, pokrenut je protiv njega postupak zbog nesportskog ponašanja. Drugi žuti zaradio je zbog simuliranja u kaznenom prostoru, a potom je izvrijeđao glavnog suca Jonathana Mossa.

Ipak, iako prihvaća optužbe, traži saslušanje.

- Leicester City i Jamie Vardy prihvaćaju optužbe Saveza. Klub prihvaća optužbu zbog propusta kontroliranja svojih igrača tijekom utakmice s West Hamom, a Jamie Vardy prihvaća optužbu za neprikladno ponašanje. Jamie, međutim, traži saslušanje - objavio je u priopćenju Leicester.

>> Slaven Bilić ponovno 'prosuo' pobjedu, a mogao je Leicesteru zagorčati život

Komentara 1

Avatar billyhamidovic
billyhamidovic
22:57 26.04.2016.

ovi su gori od Sajberove komisije..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije