Ozlijedio se

Najbolji igrač Kameruna Eto'o ne igra protiv Hrvatske!?

Samuel Eto'o
Reuters (Ilustracija)
15.06.2014.
u 18:12

No, i mi imamo sličnu situaciju, kao što smo već pisali, Luka Modrić se također muči s ozljedom. Iako je Kovač rekao da je situacija OK, Luka je i dalje upitan...

- Ne samo u svojim klubovima, nego i u reprezentaciji, Eto'o je alfa i omega, Bog i batina. Odličan, svjetski igrač. Finke ga je stavio u sredinu, gdje je još opasniji, rekao je danas Niko Kovač, a čini se da bi glavni igrač Kameruna mogao propustiti susret protiv Hrvatske.

Eto'o je, naime, već na SP došao načet ozljedom, a u susretu s Meksikom dobio je udarac u koljeno. Osjeća jaku bol, zbog čega uopće nije trenirao. Vijesti iz kamerunskog tabora kažu da nije dobra situacija te da je vrlo upitan za našu utakmicu. Kada ne bi igrao, bio bi to veliki udarac za afričku reprezentaciju. Njihova igra s njim i bez njega nije ista, a upravo im je ta utakmica odlučujuća, samo pobjedom bi ostali u igri za drugi krug.

No, i mi imamo sličnu situaciju, kao što smo već pisali, Luka Modrić se također muči s ozljedom. Iako je Kovač rekao da je situacija OK,  Luka je i dalje upitan...

>>Kovač otkrio što je s Modrićem i kako će igrati protiv Kameruna!

Komentara 3

KA
kajinx
12:14 16.06.2014.

Nemojte im vjerovati.

VE
VeliJoza
02:39 16.06.2014.

Vas je problem sto do sad niste cijelom svijetu jos nista pokazali. Slijedeci veliki Hrvatski problem se zove Mexico

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije