BOLJA PONUDA

Najveća zvijezda Hajduka napušta klub ovog ljeta: Nema se novca za njega...

Split: Hajduk protiv Osijeka na Poljudu u 29. kolu Prve HNL
Miroslav Lelas/PIXSELL
23.04.2021.
u 12:15

Šteta je da će navijači i Hajduk ostati bez Livaje, koji se preporodio u Splitu te potvrdio zašto je kao dječak slovio za jednog od najvećih talenata u Hrvatskoj.

Grčki Olympiakos ima želju dovesti Marka Livaju u svoje redove već ovog ljeta, svjesni kako je taj nogometaš kroz AEK dobio potrebno iskustvo igre u tamošnjoj ligi.

Samo, šteta je da će navijači i Hajduk ostati bez Livaje, koji se preporodio u Splitu te potvrdio zašto je kao dječak slovio za jednog od najvećih talenata u Hrvatskoj. Zato će ga Splićani sve načine pokušati zadržati.

Naravno, to neće biti lako jer Hajduk je u financijskim problemima i Olympiakos svakako može ponuditi više, odnosno, bolje uvjete.

Uz to, obranio je titulu prvaka Grčke pa bi Livaja iduće sezone imao priliku igrati Ligu prvaka.

Komentara 7

Avatar rubinet
rubinet
13:29 23.04.2021.

Livaja je odličan igrač za HNL. Kad bi barem Hajduk imao još barem 5 ili 6 takovih bisera. Tad bi bio konkurentan Dinamu, Osijeku i Rijeci.

Avatar southman
southman
14:32 23.04.2021.

Ali zato za panjeve tipa Jurić, Mujakić i sl. para ne fali.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
12:48 23.04.2021.

Svaki dioničar Hajduka po 100€ i problem riješen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije