Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljednja šansa

Nakon slabe sezone, Jelušić i Fleiss sanjaju čudo na Igrama

Ana Jelušić
Pixsell
26.02.2010.
u 08:30

Pred pet najboljih hrvatskih skijašica današnji je nastup u olimpijskom slalomu u Whistler Creeksideu. Nadaju se što boljem plasmanu.

U možda i najslabijoj sezoni hrvatskog ženskog skijanja otkako je Janica Kostelić objesila pancerice o klin, cure će pokušati popraviti dojam na olimpijskoj stazi. Naša najveća uzdanica Ana Jelušić imala je ove sezone jedno šesto mjesto:

– Trebaju mi dvije savršene vožnje i malo sportske sreće. Olimpijska je utrka svake četiri godine i ako je ne odradiš kako treba, poslije ti je neizmjerno žao. Kako je vremenska prognoza loša, nadam se da će uvjeti na utrci ipak biti regularni.

O velikoj utrci sanja i Nika Fleiss koja je na prethodnim Olimpijskim igrama bila 23., a prije osam godina vrlo dobra 12. Na stazu će još tri skijašice kojima će ovo biti prvi (20-godišnjoj Sofiji Novoselić i 19-godišnjoj Tei Palić), odnosno 22-godišnjoj Matei Ferk drugi nastup, nakon što prije četiri godine nije završila prvu vožnju. Prva vožnja na rasporedu je u 19, a druga u 22.30 po srednjoeuropskom vremenu.

Komentara 4

PO
pospana
10:14 26.02.2010.

Nakon nevjerovatne kraljice Janice moramo malo redimenzionirati naša očekivanja - Janica nas je razmazila. Puno sreće curama. Realno je i biti u bilo čemu među 10-15 najboljih na svijetu fenomenalan uspjeh, a medalja bi bila ravna čudu.

PE
petracan
09:54 26.02.2010.

Curama želim sreću , želim im i medalju , ali... bojim se da od tog brašna kruha nebu !!!!!

Avatar Point_of_view
Point_of_view
10:49 26.02.2010.

Nazalost zensku sekciju treba rasformirati, kosta puno novaca a ucinak nikakav. Od jedne Jelusicke, koja je bila izvrsna veleslalomka, danas ni prismrdit drugoj voznji. A ako se vozi samo slalom, onda je to rulet. Vozis osam trka godisnje i pocmess u glavi kalkulirati. Sta ako ispadem? Zato i nema rezulatata. Kostelic, Person, Vonn, Riesch ...voze sve, a to znaci najmanje cetrdesetak utrka godisnje. Pa ako negdje i fulas nije smak svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije