Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNA VIJEST

Napadaču iz HNL-a nakon sumanutog poteza prijeti dugogodišnji zatvor! Fizički nasrnuo na suprugu?

Zagreb: U susretu 21. kola SuperSport HNL-a Dinamo je pobijedio Goricu sa 2-0
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
25.04.2024.
u 11:38

Sud je bivšem slovenskom reprezentativcu zabranio prilazak ženi i djeci, a njegov odvjetnik nije htio komentirati slučaj koji je zgrozio sve

Slovenski mediji ovoga su se četvrtka raspisali o slučaju obiteljskog nasilja u kući nekadašnjeg reprezentativca susjedne zemlje, a danas napadača naše Gorice, Tima Matavža. Kako javljaju Slovenske Novice, Matavž je 9. travnja fizički nasrnuo na suprugu, zlostavljao je, prijetio joj i vrijeđao je.

Sve se, prema navodima policije iz slovenske Nove Gorice, zbilo 9. travnja. Iz policije u Novoj Gorici nisu bili opširni u priopćenju zbog poštivanja GDPR-a. Ipak, potvrđeno je da su ovaj mjesec radili na rješavanju slučaja u kojem se sumnja na nasilje u obitelji. Policija je jednoj osobi izrekla zabranu približavanja određenoj osobi, mjestu ili prostoru. Slučaj je prijavljen i nadležnom istražnom sucu, Državnom odvjetništvu i Centru za socijalni rad.

Policija je po okončanju očevida podigla kaznenu prijavu za djelo nasilja u obitelji, a drugi detalji još neće biti izneseni pred javnost dok je istražni postupak u tijeku. Svime rukovodi nadležno tužiteljstvo u Novoj Gorici.

Slovenski mediji pokušali su doći i do Matavžovog pravnog zastupnika Jerneja Velikonje, ali on nije komentirao slučaj, samo je rekao da je između napadača Gorice i njegove supruge u tijeku brakorazvodna parnica. Inače, prema slovenskom Kaznenom zakonu, odnosno članku 191. istoga, zapriječena kazna za nasilje u obitelji je do pet godina zatvora.

Matavž je od siječnja ove godine član Gorice, a za klub iz HNL-a ove je sezone odigrao 24 utakmice i zabio pet pogodaka. Na zadnje tri utakmice za Goricu, protiv Lokomotive, Dinama i Rijeke nije nastupio. Za slovensku reprezentaciju nastupio je 39 puta i zabio 11 golova, a u karijeri je igrao i za renomirane europske klubove poput nizozemskog PSV-a, Augsburga, Genoe i Nürnberga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije