NIJE UGODNO

Napeta situacija u Armeniji uoči vatrenih. Šalju brojnu vojsku jer sumnjaju u planiranu agresiju

Hrvatska je u Rijeci pobijedila reprezentaciju Latvije s 5:0
Goran Kovacic/PIXSELL
09.09.2023.
u 18:34

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak od 18 sati gostuje kod Armenije u Erevanu

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak od 18 sati gostuje kod Armenije u Erevanu, a iz te države stižu vijesti kako i dalje traju napeti odnosi između Armenaca i Azerbajdžana.  Naime, vijesti govore da je armenska vojska krenula prema granici s Azerbajdžanom, čija vojska trenutno izvodi velike vojne vježbe.

Međutim, armenske vlasti tvrde da bi to mogao biti paravan za planiranu vojnu agresiju, stoga je situacija na Kavkazu veoma napeta. Azerbajdžan i Armenija u sukobu su oko područja Gorski Karabah još od davne 1988. s povremenim ratnim stanjima Teritorij je međunarodno priznat kao dio Azerbajdžana, ali ga vode etnički armenske vlasti.

VEZANI ČLANCI:

Erevan, glavni grad Armenije, u kojem igra Hrvatska, udaljen je od armensko-azerbajdžanske granice svega stotinjak kilometara zračne udaljenosti. 

Bit će to inače prvo gostovanje vatrenih u Armeniji i vjerujemo kako će sve proteći u najboljem redu. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

AS
Asirijac
19:48 09.09.2023.

Lako je ovima ”priznati” tudje. Potplatis i eto ” priznanje”

Avatar ProudTovar
ProudTovar
19:22 09.09.2023.

Cijeli taj dio tamo je samo korak od sunovrata civilizacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije