DAN PRIJE DERBIJA

Torcida najavila veliku borbu: 'Političkim žoharima i cirkusu je kraj! Mijenjat ćemo model upravljanja'

Hajduk i Osijek sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
Ivo Cagalj/PIXSELL
12.09.2024.
u 17:11

Dosta je blamaža i odluka na štetu kluba koje spadaju u domenu lakrdije, nedostojnih veličine i značaja Hajduka! Postoje načini i mehanizmi za rješavanje izazova i nesuglasica, stoji u pripćenju Torcide i udruge Naš Hajduk

Dinamo i Hajduk susreću se u petak u 20 sati na Maksimiru. Situacija u Hajduku nije bajna. Otišao je Perišić, Kalinić je dobio otkaz, a i treneru Gattusu trese se stolica. Unatoč svemu, u Hajduku su optimistični i najavljuje se puna južna tribina. Udruga Naš Hajduk i Torcida oglasili su se zajedničkim priopćenjem, tekst kojega donosimo u cijelosti.

"Potaknuti nizom sramotnih i kaotičnih događaja proteklih dana te cjelokupnom situacijom u koju je Klub doveden, dužni smo obratiti se prije svega članovima i svim navijačima Hajduka te cjelokupnoj javnosti, a ujedno i poslati posljednje upozorenje bivšim i sadašnjim čelnicima Kluba.

GALERIJA Internet je prepun memeova o Perišiću i Hajduku. Izabrali smo najbolje

Hajduk i Osijek sastali se u 5. kolu SuperSport HNL-a
1/12

Javni cirkus uzrokovan ponajviše izostankom pravovremene reakcije i transparentne komunikacije, kulminacija je događaja i procesa na koje smo upozoravali i ranije. Rezultat je to i činjenice da je bivši predsjednik Uprave, pod 'budnim' okom Nadzornog odbora, ostavio Klub u nezavidnoj financijskoj i organizacijskoj situaciji, a bez rezultatskog uspjeha, što je navedeno kao razlog njegove smjene.

U takvu situaciju i pred takve izazove imenovao je Nadzorni odbor novog predsjednika, a rezultat rada novoizabrane sportske 'struke' je ispadanje od 'anonimnih Slovaka', izostanak nužnih izlaznih transfera i neuspjelo čišćenje svlačionice. Europski debakl pratio je i komunikacijski fijasko aktualne Uprave i sad već bivšeg sportskog direktora čime je Klubu nanesena nemjerljiva šteta i sramota. Izostanak odgovarajuće i pravovremene komunikacije po tko zna koji put ponudio je Hajduk na pladnju hijenama i zluradim komentatorima, a to je isključivo vaša zasluga.

Dosta je blamaža i odluka na štetu kluba koje spadaju u domenu lakrdije, nedostojnih veličine i značaja Hajduka! Postoje načini i mehanizmi za rješavanje izazova i nesuglasica, a postoji i zdrav razum, pa ako hoćete i poštovanje prema instituciji Hajduka i njegovim navijačima, koje vas obvezuje da se svi redom pogledate u ogledalo i stabilizirate Klub.

Kao i svi navijači svjesni smo da mnogi propusti poput ovih gore navedenih prolaze nekažnjeno i da izostaje odgovornost čelnika kluba koji naprave kaos i napuste Klub bez posljedica. Tome se bliži kraj! Možemo ovom prilikom najaviti da će model upravljanja klubom, koji je kroz izborne procese već doživio promjene i unaprjeđenja, biti u narednom periodu prilagođen i to s naglaskom na odgovornost i posljedice za odgovorne osobe o čemu ćemo članove i javnost na vrijeme informirati. Političkim žoharima koji se javljaju na temu Hajduka poručujemo da su s debelim pravom završili u ropotarnici povijesti gdje će i ostati! Igrače podsjećamo da se već sutra Hajduk bori za prvo mjesto na tablici, neka se iskupe i idemo po pobjedu! Svi u Zagreb!"

VIDEO Kalinić o Gattusu: 'Lagano je digao ruke, zna da je to samo šuplja priča'

Komentara 24

MA
marcellus
17:45 12.09.2024.

Drugim riječima, banda reketarska koja već 10 godina drži u šaci hajduka kaže da to kako oni vode hajduka ne valja?

ZG
zgrio
17:36 12.09.2024.

Same floskule, pa oni i jesu generatori ove lakrdije, nije to od jučer sada je samo kulminacija. Ali evo, sada su izdali priopćenje i sve će biti riješeno.

DA
daali
17:38 12.09.2024.

Jaooooo, jel moguće??? Dakle Torcida koja upravlja Hajdukom preko udruge Naš Hajduk kaće da će mijenjati model upravljanja? Dakle pojednostavljeno Torcida je rekla neće više upravljati??? Ili misle maknuti nadzorni odbor koji su sami ustanovili kao neki korektiv i branu protiv ne znam niti sam koga ahahahah?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije