Smiješe se s naslovnice

Naše atletičarke krase bilten Europskog atletskog saveza

\'31.08.2010., Zagreb Uoci atelteskog zagrebackog mitinga, Memorijala Borisa Hanzekovica u Hotelu Panorama odrazana je konferencija za novinare na kojoj su sudjelovale najvece zvijezde mitinga, Blanka
Zeljko Hladika/PIXSELL
17.10.2010.
u 14:33

Na europskoj atletskoj konvenciji koja je od 14. do 16. listopada održana u Beogradu kao predstavnici Hrvatskog atletskog saveza bili su njegov direktor Siniša Ergotić i član izvršnog odbora Mladen Mikulec.

– Lijepo je na naslovnici "Inside tracka", koji izdaje Europski atletski savez, vidjeti dvije naše atletičarke. Ispada da smo Francuska i mi ove godine europske velesile – rekao je Siniša Ergotić.

Na konvenciji je prihvaćen kalendar natjecanja EAA-e u kojem su glavni događaji Kup nacija i EP do 23 godine u Ostravi. U Kupu nacija Hrvatska će se natjecati u Prvoj ligi 18. i 19. lipnja u turskom Izmiru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije