Lov na medalju u superkombinaciji

Natko: Ivica će mi jako nedostajati

'09.02.2009., Val d\'Isere  - Natko Zrncic Dim na Svjetskom skijaskom prvenstvu osvojio je srebrnu medalju.Nakon osvojene medalje proslava se nastavila  uz veselo drustvo u hotelu Bruxelles .Natko  i
'Drazen Brajdic/Vecernji list'
13.02.2011.
u 19:33

Elisabeth Görgl je nova svjetska spustaška prvakinja, zlato je osvojila ispred favoriziranih Vonn (srebro) i Riesch (bronca)

Iako novog vlasnika malog Kristalnog globusa iz kombinacije neće biti u borbi za svjetski naslov u toj disciplini, jer Ivica Kostelić priprema se za slalom u Innerkremsu, u Garmisch-Partenkirchenu očekujemo medalju!

Natko Zrnčić Dim danas brani broncu s prošlog SP-a u superkombinaciji. I tada je u Val d'Isereu ostao sam, Ivica se povukao zbog ozljede leđa. Preuzeo je stvari u svoje ruke i osvojio medalju.

Ponavlja li se povijest?

– Ne bih rekao da je to neki znak. Dapače, bilo bi jako dobro da je Ivica uz mene, da se zajedno natječemo, jer bismo mogli razmijeniti informacije sa staze. Ovako je teže, prepušten sam sâm sebi, ali preuzeo sam odgovornost i tada i napravio što je trebalo. Pritisak mi nikada nije stvarao probleme – kaže Natko.

Ivica, najbolji prijatelj i skijaški mentor, tvrdi da je takav razvoj sasvim realan:

– Ako može u Svjetskom kupu biti na podiju, a već ima medalju, ne vidim razlog da Natko sve to ne ponovi – navija Kostelić.

Koji je Natkov plan za obranu medalje?

– Nema velike mudrosti, trebam voziti spust što bolje, uhvatiti dobro vrijeme da u slalomu mogu smanjiti razliku. Dosad mi je to uglavnom donosilo postolje. Neće to biti samo tako, veliki su tu protivnici koji ciljaju na istu stvar. Slalom je težak, što je idealno za Benjamina Raicha, a do medalje bez problema mogu i Svindal i Zurbriggen – dodaje Natko.

A dvojica koje je spomenuo, i koji, uz Didiera Cuchea, gledaju Ivici u leđa u ukupnom poretku skijaša, unisono su u Garmisch-Partenkirchenu ustvrdili:

– Veliki je Globus već u Ivičinim rukama, nema šanse da ga ijedan od nas dostigne!

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:40 16.02.2011.

DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije