U Lake Louisu

Natko odvozio spust s jednom skijom! Ivica tek 37.

Ivica Kostelić
Foto: Reuters (Ilustracija)
30.11.2013.
u 22:47

Natku je skija na stazi zapela za jednu rupu i otkvačila se, a on je uspio zadržati ravnotežu i izbjegnuti pad. Na jednoj skiji doskijao je u cilj s 21.34 sekunde zaostatka.

Ivica Kostelić ostao je bez bodova na spustu u kanadskom Lake Louiseu zauzevši 37. mjesto sa 2.80 sekunde zaostatka za pobjednikom Dominikom Parisom. Što je slabije vrijeme nego što je imao na treninzima. Trenutno je deveti u ukupnom poretku Svjetskog kupa sa 74 bodova.

Nastupao je i Natko Zrnčić-Dim, no imao je velikih problema, koji su srećom završili bez teških posljedica. Naime, Natku je skija na stazi zapela za jednu rupu i otkvačila se, a on je uspio zadržati ravnotežu i izbjegnuti pad. Na jednoj skiji doskijao je u cilj s 21.34 stotinkizaostatka. Podsjetimo, veliki dio prošle sezone Zagrepčanin je propustio upravo zbog teškog pada na spustu prije točno godinu dana. U nedjelju se na istom mjestu vozi i prvi superveleslalom sezone.

>> Ivica 18. mjestom na treningu najavio utrku spusta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije