Policija

Navijači AEK-a ne dolaze organizirano

'03.11.2010.,Split:Hotel Lemeridien igraci zenita stigli u hotel uz pratnju specijalne policije Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
29.11.2010.
u 08:39

Za sada su Grci zatražili pedeset ulaznica na boljim mjestima koje će dobiti na bazi reciprociteta, kazao je direktor bijelih Josip Grbić

Kao i svi europski dvoboji, i ovaj s AEK-om pod posebnim je povećalom policije, ima status utakmice visokog rizika. Za sada nema najavljenog dolaska AEK-ovih navijača. Barem tako tvrde iz policije.

– U kontaktu smo s grčkom policijom, za sada nema najavljenog organiziranog dolaska navijača, ali očekujemo one koji će doći neorganizirano, u svom aranžmanu – izvijestila je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević-Gudelj.

Hajduk se pripremio za dolazak navijača.

– Sektor A predviđen je za gostujuće navijače. Ako dođu, prodat ćemo im ulaznice. Za sada je AEK zatražio pedeset ulaznica na boljim mjestima, to je ono na bazi reciprociteta – rekao je Hajdukov direktor Josip Grbić.

Policija će na dan utakmice dežurati na svim prilazima Splitu i grčke navijače, bude li ih, otpremiti u pripremljen prostor za njih. Vjerojatno će to ponovno, kao kada je gostovao Zenit, biti Kerumov kafić na Benama, na Marjanu. Naravno, pod posebnom prismotrom bit će i svi granični prijelazi, kao što je to već bio slučaj ove sezone.

– Oko 300 policajaca brinut će se za red i mir, utakmica je visokog rizika – kazala je Kraljević-Gudelj.

Inače, AEK će biti smješten u hotelu Lav le Meridien, a ima zakazan trening u 18 sati. S time da svi u Hajduku mole Boga da Grci što manje treniraju, jer travnjak je već sada nalik oranici. Kiša ga je jednostavno uništila i teško će ga, nakon AEK-ova treninga, radnici pripremiti da bude spreman za utakmicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije