Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuspjeh na Maksimiru

Navijači Dinama ljutiti: 'Hajduk, Rijeka i Osijek imaju se pravo nadati naslovu. Igore odlazi!'

Dinamo i Gorica sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/12
06.08.2023.
u 00:04

"Bravo Gorica na bodu, kao i bravo Dinamo na bodu i bravo upravo Dinama, na dovođenju nesposobnih igrača Šimiću i ekipi", stoji u jednom od komentara

Dinamo je bez pogodaka odigrao utakmicu 3. kola HNL-a protiv Gorice. Tako plavi ostaju na četiri boda. U prvom su kolu poraženi od Hajduka s 2:1, a u drugom su pobijedili Istru 1961. s 3:0. Navijači su izrazili svoje nezadovoljstvo na društvenim mrežama.

"Četiri osvojena boda od mogućih 9. S ovakvim pristupom u HNL-u Hajduk, Rijeka i Osijek imaju se pravo nadati naslovu", napisao je jedan navijač. Drugi se dotaknuo trenera Igora Bišćana: "Mislim da ako ispadnu od AEK-a, da je Bišćan bivši." "Sramotno i nedopustivo je izgubiti pet bodova u prva tri kola i to još dvije domaće utakmice", komentirao je razočarani navijač.

GALERIJA Dinamo odigrao izjednačeno s Goricom: U novoj sezoni plavi ispustili već pet bodova

Dinamo i Gorica sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
1/12

Gorica je igrala zaista impresivno. "Bravo Gorica na bodu, kao i bravo Dinamo na bodu i bravo upravo Dinama, na dovođenju nesposobnih igrača Šimiću i ekipi", stoji u jednom od komentara. "Svakim danom sve više i više se vidi rad Šimića i Bišćana", složio se drugi.

VEZANI ČLANCI:

"Igore, odlazi dok se da ovo sve ispraviti. I povedi skauta Šimića sa sobom. Drmić ti na klupi, beka mijenjaš za beka, krilo za krilo, bez jasne ideje. A na Poljudu igraš na nulu, iako se sve već znalo. Nemaš hrabrosti, ni ideje. Ni igrače ne znate dovest kako treba, a ne da imate jasnu viziju kako bi Dinamo trebao igrati", napisali su.

VIDEO Otkrivanje panoa hrvatskim kapetanima

Komentara 65

BO
boom
06:56 06.08.2023.

Htjeli ste " Naš Dinamo". Izvolite i plačite.

FR
freeshooter
00:17 06.08.2023.

...slučajan odabir, slučajni polaznici, slučajni upravljači...frendići, Šumi i Bišča...nisu za voditi dječju igraonicu, a kamoli da bi vodili Plavu Instituciju...za prave stvari treba imati puno više... iskazali su svoje mogućnosti i netalent... ovo je već previše...

BA
bacenheider
08:01 06.08.2023.

Ovi koji sebe smatraju pravim dinamovcima su to i zeljeli skupa sa cestarskom udrugom.Sto prije otjeraju Simica i Biscana,prije ce biti bolje.Dinamo je institucija,a ne eksperiment za bedake!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije