RAZOČARALI OBOŽAVATELJE

Navijači Hajduka bijesni: 'Igra je očajna, ovo je najgori Hajduk'

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk sastali se u 2.kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/15
11.08.2024.
u 21:31

"Ostanite u Zagrebu svi do jednog", piše u jednom komentaru među mnogima koji kritiziraju izvedbu bijelih na početku ove sezone. Doista, morat će se trgnuti ako namjeravaju nešto napraviti

Hajduk je u utakmici drugoga kola Hrvatske nogometne lige protiv Lokomotive odigrao 1:1 te tako ispustio dva boda. Poveli su bijeli golom Aleksandra Trajkovskog u 81. minuti, no Sigurov neoprezan prekršaj skrivio je penal kojeg je u 99. minuti susreta realizirao Duje Čop. Nakon blijede igre protiv HB Torshavna i Slaven Belupa, navijači splitskog kluba su nezadovoljni izdanjem u kojem su njihovi nogometaši započeli sezonu.

"Hajduk mi je drag klub pa zato moram ovo napisati. Ovo je bilo čisto mučenje, mučenje je to otkad je počela sezona. Igra nema ni glavu ni rep, ne znam što Gattuso radi na treninzima, ali većina ovdje u komentarima bi imala bolje ideje i taktike nego on. Nadam se da će se pokrenuti svi, ali ovo ne izgleda nimalo dobro", napisao je jedan navijač.

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk sastali se u 2.kolu SuperSport HNL-a
1/13

"Ostanite u Zagrebu svi do jednog", dodaje drugi, a pridružuje mu se navijač koji smatra da je igra bila očajna: "Nismo izgubili dva, već smo osvojili jedan bod danas." "Luzerstvo uvučeno u svaku poru ovog kluba", dodao je još jedan od navijača na društvenim mrežama.

"Kako igrate, tako ste odigrali. Da vi ovako visite kontra Lokomotive, a nakon što nekako povedete se ovako branite. Bolje nismo ni zaslužili. Pet utakmica ove sezone odigrali ste ništa. Sramotno. Tu nema igre ni ičega, a ni zaloga za ikakav optimizam za HNL ili Europu. Zasluženi bod Lokomotive. Ovo je definitivno najgori Hajduk u zadnjih 5 sezona", stoji u jednom komentaru.

Foto: SofaScore

"Znali smo da će biti teška utakmica, bilo je dosta duela i dugih lopti. Pripremili su se na to. Mi smo igrali našu igru, imali svoje šanse. Trebali smo bolje zatvoriti utakmicu nakon gola, ali to je nogomet, uspjeli su izboriti penal i izjednačiti. Mi se još moramo poboljšati u zadnjoj četvrtini, uigrati i nadam se da će što prije sve skupa izgledati kao treba", rekao je Trajkovski nakon utakmice.

 

Komentara 9

TA
tapiros77
23:44 11.08.2024.

Dovedu Rakitića sa plaže i Gambijca iz druge lige, a otpišu 4, 5 igrača i nekim čudom misle da će to biti dovoljno dobro? Dovoljno dobro za što? I sada će svu krivicu svaliti na Gattusa, a čovjek je preklinjao, molio da mu treba još igrača - što je svima jasmo! Otići će Gattuso, a Kalinić i onaj košarkaš će ostati jer rade fantastičan posao koji im je eto uništio nesposobni Talijan. Pritom neće zaboraviti ponoviti ponovno mantru da je Hajduk najbolji na svitu i da imaju vrhunske igrače i da im još samo fali dobar trener i poštenije suđenje, jer Hajduku se eto poništili več 2 kola zaredom gol, a sada se čak drznuli suditi i penal u zadnjoj minuti kontra - nečuveno - nedaju Hajduku da pobjedi (a poništen regularni gol Slavena će prešutiti - klasika)!

CR
crocro
07:58 12.08.2024.

Ovo je vrh svih vrhova kada napišu za Lokomotivu: "Uspjeli su izboriti penal". To ispada kao da je Lokomotiva odglumila pad u kaznenom prostoru (kako to inače profesionalno radi Hajduk), pa je, eto, glumom pada došla do kaznenog udarca s bijele točke, a nisu istaknuli kako je Hajdukov igrač grubim prekršajem srušio u kaznenom prostoru igrača Lokomotive u trenutku upućivanja lopte u vrata Hajduka. Nego kažu da je Lokomotiva uspjela izboriti penal. Samo Hajduk zna izboriti penal jer ima glumce na profesionalnoj razini za padove.

Avatar mrbr
mrbr
11:06 12.08.2024.

Važno je sudjelovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije