Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE BAŠ NJEGA
Povratak na članak

Navijači Hajduka žele da na klupu sjedne čovjek koji ih je godinama izluđivao. Je li to realno?

U našoj anketi dobio je najviše glasova, a dobro kotira i u navijačkom puku. Odbijao je Dinamo, s kojim ga se često povezivalo, a nedavno pričalo se da bi se mogao vratiti u HNL

Komentari 7

BR
Brandfackel2
18:25 10.04.2024.

Tko imalo drži do sebe, neće sjesti na klupu ovakvog Hajduka. Klubu i navijačima potrebna je katarza. Ovakvi su sramota za sebe i za čitav hrvatski nogomet.

VL
Avatar Marko
Marko
18:48 10.04.2024.

Koliko su navijači spremni platiti za njega?

VL
BL
blekpanther
17:54 10.04.2024.

Moguće je ali onda bez NH!

VL
ST
sttipe
22:27 10.04.2024.

Hdz je pred izbore i pred kraj prvenstva, napravija puč u Hajduka!! 4 zagrepčana i 1 Solinjanin, sad su se sitili potirat krivu osobu.. Odma planiraju Hajduka izbacit iz Europe i dogodine! 6-7 utakmica, normalno bi bilo da mladi eroro vcodi 1-2 utakmice, dok ne dođe rješenje.. Ja bi to Sabljiću da. Dat eri Hajduka do kraja sezone, pa dovest trenera, koji ne zna imena igračima 3 dana prid Europu?? Nisu ga se sitili poslat na kaljenje, u Radomlje, ili Široki, da vodi neku momčad prije Hajduka?? E pa krivoga ste eru doveli!!! Triba nam je jedan drugi, da rastjera štetočine iz kluba i sa tribina, pa makar i mit. aljezom...

VL
DE
Dezider
19:14 10.04.2024.

Najveći uteg i razlog neuspjeha Hajduka je Torcida sa sjevera Poljuda!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.