Nije im isplativo

Navijači ipak neće gledati Hajduk na Otoku: Stoke odustao od prijenosa

'Split.19.07.2011. Utakmica 1 kola HNL u Poljudu izmedju HNK Hajduka i S.D.D-Sibenika. Veselje igraca Hajduka. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
26.07.2011.
u 12:19

Hajdukovi navijači ipak neće moći preko malih ekrana gledati utakmicu 3. pretkola Europske lige sa Stokeom, koju bijeli u četvrtak igraju u Engleskoj

Engleski je prvoligaš, naime, odustao od produkcije zbog malog interesa publike na Otoku, a o tome je u priopćenju obavijestio i našu nacionalnu TV-kuću koja je trebala prenositi dvoboj.

Priopćenje donosimo u cijelosti:

"Iz nogometnog kluba Stoke City na HRT je stigla obavijest u kojoj stoji da domaćin ne želi raditi produkciju, odnosno prijenos utakmice s Hajdukom jer ne postoji dovoljan interes u Engleskoj javnosti za tu utakmicu.

U priopćenju stoji da domaćini nemaju financijski interes i da u ovoj fazi natjecanja stoga ne žele prenositi ogled svoga kluba. Iz tog razloga utakmica Stokea i Hajduka neće biti na programu niti jedne televizije kako na Otoku tako i nigdje u Europi.

HRT je bio iznimno zainteresiran za prijenos ove utakmice za koju je već dogovorio sve detalje uključujući i cijenu, no engleski klub iznenada je odlučio odustati od produkcije.

Na sreću, ljubitelji nogometa u Hrvatskoj će u četvrtak u večernjim satima moći pratiti ogled Splita i Fulhama u produkciji Hrvatske televizije. HTV je također osigurao prava uzvratne utakmice Fulham - Split kao i uzvratne utakmice Hajduk - Stoke", piše u HRT-ovu priopćenju.

Komentara 15

Avatar double_D
double_D
12:53 26.07.2011.

pa što englezi imaju pravit produkciju...pošaljite iz Zagreba 2 kamere, plati \"stokama\" 5-6 iljada eura i snimaj. 21 stoljeće a nema prijenosa... ne bi da se igra u tunguziji! jba ps mtr i televizijama i produkcijama i pohlepnim gladnjacima, lova im je uvik najbitnija. fuj shuge gladne!

LU
luanti
13:01 26.07.2011.

kako za svjetski poznati klub nema dovoljno zainteresiranih kad čitaš SN i VL misliš da cijela evropa samo priča o hajduku

Avatar alien79
alien79
12:39 26.07.2011.

Super, nema više Formule 1, nema Hnl-a, pola lige prvaka a glavno da ima Jugoslavenskih i Srpskih serija i filmova, bravo za Yutel, plaćajmo im i dalje harač od 80 kn

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije