Igrač utakmice

Navijači Reala oduševljeni: Modrić zaslužuje Zlatnu loptu!

Luka Modrić
Foto: PA/Pixsell
06.02.2014.
u 14:04

Marca ga je proglasila jednim od najboljih na terenu, a Whoscored i Goal.com proglasili su ga drugim najboljim, odmah iza Di Marije

Luka Modrić posljednjih mjeseci oduševljava navijače madridskog Reala, a nije ih razočarao ni sinoć u pobjedi protiv Atletico Madrida 3:0. Luka nije ni zabio ni asistirao, ali je svojom prezentacijom u veznom redu, igrajući u oba pravca, diktirao tempo momčadi i razigrao suigrače.

Uz to, Luka je u 72. minuti spriječio gol Atletica, odličnom reakcijom na gol-linije spasio je svoju momčad.

Marca ga je proglasila jednim od najboljih na terenu, a Whoscored i Goal.com proglasili su ga drugim najboljim, odmah iza Di Marije. Goal.com dao mu je četvorku, isto kao i Di Mariji, ali su novinari prednost dali Argentincu. No, navijači su na tom portalu prednost ipak dali Luki i izabrali ga za igrača utakmice.

Foto: Reuters/Pixsell

A zanimljiva je rasprava nastala na Marci, listu bliskom madridskom klubu. Na njihovom portalu oduševljeni navijači Reala pisali su hvalospjeve o Luki.

"Luka i Jese su me oduševili, zaista su bili najbolji na terenu. Modrić je iznimno važan za Real", napisao je jedan od navijača, a nadovezao se drugi:

"Modrić zaslužuje Zlatnu loptu. Ozbiljno to mislim", napisao je spomenuti navijač i za svoj komentar dobio jako puno pozitivnih ocjena.

>>Modrić: Atletico nas je pobijedio zadnja dva puta, zato smo bili tako dobri

Komentara 10

Avatar Topgen
Topgen
15:17 06.02.2014.

Imam prijatelje Spanjolce , navijace Reala. Ludi su za Lukom. Kazu da je postao "dio Realovog namjestaja" i da ce tu ostati do kraja karijere. I poslije.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:09 06.02.2014.

Glasovi navijaca na goal.com su za Modrica, ono sto vise veseli od igre za jednu utakmicu je konzistentnost, on cijelu sezonu igra odlicno i kad bi se mogao izracunati neki prosjek, bio bi bas onako uz Ronalda.

DI
Dupin iz Kupe kod Siska
19:39 06.02.2014.

Bravo Luka srce Hrvatsko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije