S DRUŠTVENIH MREŽA

Navijači Rijeke su ogorčeni nakon sramote u Sloveniji, evo njihovih komentara

Ljubljana: Uzvratni susret doigravanja za Konferencijsku ligu, NK Olimpija - HNK Rijeka
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
29.08.2024.
u 21:46

"Neće nama nitko 6 komada dati, a kamoli neka Olimpija..."

Nogometaši Rijeke oprostili su se od daljnjeg nastupanja u eurokupovima ove sezone nakon što su u uzvratnoj utakmici posljednjeg pretkola Konferencijske lige izgubili na gostovanju kod Olimpije u Ljubljani s čak 0-5 (0-4). Kako je prva utakmica prije tjedan dana na Rujevici završila rezultatom 1-1, Olimpija je prošla dalje s ukupnih 6-1.

U 60. minuti navijači Rijeke smješteni na južnoj tribini stadiona Stožice izazvali su prekid. Prvo su bakljama zasuli kazneni prostor u kojem je bio vratar Olimpije Vidovšek, a zatim su počeli bacati baklje i na zapadnu tribinu gdje su bili smještene pristalice domaćeg sastava. To je izazvalo reakciju glavnog suca utakmice, Švicarca Schnydera koji je naredio igračima oba sastava da napuste travnjak dok se ne steknu uvjeti za nastavak, a to se dogodilo nakon pola sata kada su pripadnici Armade udaljeni sa stadiona. Rijeku tako uz težak poraz kojim će završiti svoje sudjelovanje u eurokupovima ove sezone očekuje i visoka financijska kazna Uefe.

Nakon divljanja Armade, koja je demolirala južnu tribinu stadiona u Ljubljani, igrači obaju sastava odigrali su preostalih pola sata tek da se ispuni i ta formalnost. Bilo je vidljivo kako više nikome nije do igre.

A evo što navijači Rijeke pišu na službenom Facebook profilu nakon najtežeg poraza u Europi u povijesti kluba.

"Odmah otkaz cijeloj upravi koja je bez obrazloženja šutnula Sopića."

"Svaka čast."

"Bravo. Čestitka za pripremu tekme i trud."

"Čestitke Miškoviću sto je s dva poteza uspio uništiti sve dobro iz prošle sezone."

"Dosta mi je navijanja za klub koji je vođen kao štand na tržnici. Kontinuitet - nula. Treneri dođu i odu. Igrači ista stvar. Uživajte u tom drugo, trećem mjestu u ligi i to je to, neka Mišković broji pare."

"Vratite nam našu Rijeku od ove nam suze teku."

"Neće nama nitko 6 komada dati, a kamoli neka Olimpija..."

"Sram vas bilo!!!!! Od igrača do navijača..."

"Debakl i sramota današnjeg dana."

"Veća blamaža su "navijači" nego rezultat. Kakva sramota!"

 

Komentara 6

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
22:34 29.08.2024.

Navijači Rijeke su napravili još veću sramotu od lošeg rezultata. Nedostojno, sramotno, primitivno. NIje ni čudo što su sve primili od 1991-tih na ovamo.

KU
kuki333
22:26 29.08.2024.

Kada pogledamo što se događa ne izgleda mi ovo kao slučajno! Imam nekakav filing da se upravo zahuktava uništenje Hr nogometa ,a glavni target je repka!

OK
okolokere
22:20 29.08.2024.

Krasna izjava predsjednika kluba. Možda i prođemo! Takav da se bori za stadion? I kod koga? Kod Ivane Kekin i Rade Borić? Kod Senfa? Kodgospođe 14 godina studija prava? Zaista Zagreb je odustao od toga da ima nešto veliko i vrijedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije