NEREDI RIJEČANA

VIDEO Armada radi kaos u Ljubljani. Potukla se s policijom i bakljama gađala Slovence

Ljubljana: Uzvratni susret doigravanja za Konferencijsku ligu, NK Olimpija - HNK Rijeka
Matija Habljak/PIXSELL
29.08.2024.
u 20:48

Na videu se može vidjeti kako jedna baklja pada na zapadnu tribinu, gdje se nalaze navijači Olimpije.

Utakmica u sklopu play-offa Konferencijske lige između Olimpije i Rijeke u Ljubljani je prekinuta u 64. minuti susreta pri rezultatu 5:0 nakon što su riječki navijači s gostujuće tribine izazvali nerede. Prvo su bacali baklje u teren, a onda su nekoliko bacili i na zapadnmu tribinu, gdje su smješteni navijači slovenske momčadi.

VEZANI ČLANCI:

Nakon toga je na tribinu s Armadom uletjela policija koja ju je krenula prazniti pa je došlo i do sukoba s policijom. Ubrzo je sudac poslao igrače u svlačionice, a utakmica je prekinuta dok se nemiri na tribinama ne smire. Na videu ispod se može vidjeti kako jedna baklja pada na zapadnu tribinu, gdje se nalaze navijači Olimpije.

 

 

Komentara 7

Avatar Panda13
Panda13
21:02 29.08.2024.

...i onda kad je prošli tjedan pisalo da se svi zgražavaju na kavez na tribinama rječkog stadiona pa sam napisao da svi stadioni bi to trebali imat jer navijači su jedna primitivna skupuna divljaka , oke ne svi ali brate mili jedno 89 posto jesu , jer kolki tikvan moraš bit da ideš radit nerede i bacat baklje i ić se tuć ,radi koga ,radi jednog kluba ..haloooo??? ..ja bi te najglasnije bacio na travnjak pa da vidim kak bi vi odigrali a ako bi izgubili pendrekom po kičmi i u bajbukanu , a ove sad mamlaze u zatvor i brutalnu kaznu i doživotnu zabranu svim nogometnim utakmicama pa da vidiš kak bi se prestali neredi

SJ
sjena
20:54 29.08.2024.

Ovo je stvarno tužno! Sramota za tzv navijače! Nogomet je samo igra, a ne divljaštvo!

Avatar Art of Noise
Art of Noise
22:53 29.08.2024.

Po peti put: "Budaletine." (Zar nisu, pa mi se briše komentar? Opravdava se njihovo ponašanje? Još sam ja i blaga.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije