Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STALI UZ PORTUGALCA

VIDEO Pogledajte kako izgleda prosvjed ispred Opus Arene kao podrška sportskom direktoru Boti

Osijek: Prosvjed Kohorte ispred Oppus Arene
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/10
28.05.2024.
u 19:18

Nekoliko stotina navijača NK Osijeka okupilo se pred Opus arenom kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog incidenta u kojem je noćas propucan automobil sportskog direktora kluba s Drave, Jose Bota. Također, vikali su 'Uprava odlazi'.

Sa sedam hitaca propucan je automobil Josea Bote, portugalskog stručnjaka koji obnaša funkciju sportskog direktora u NK Osijeku. Odigralo se to u Šamačkoj ulici u Osijeku, u najstrožem središtu grada, pod okriljem noći. Da je automobil propucan, uočeno je ujutro. Meci su ispaljeni kroz vjetrobransko staklo.

- Želio bih se od srca zahvaliti za ogromnu podršku koju sam dobio nakon nedavnog incidenta koji je uključivao moj automobil. Izraz brige i solidarnosti i kluba i naših predanih navijača nešto je što iznimno cijenim u ovim izazovnim vremenima. Vaše poruke i geste podrške ponovno su potvrdile moju vjeru u snagu i jedinstvo naše zajednice. Upravo u ovakvim trenucima zablistao je pravi duh našeg kluba i duboko sam zahvalan što sam dio toga.

Također, želim izraziti iskrenu zahvalnost Hrvatskom nogometnom savezu i gradonačelniku Osijeka na potpori i pomoći. Njihovo sudjelovanje i briga bili su ključni i zahvalan sam na njihovoj predanosti po pitanju osiguravanja sigurnosti i dobrobiti svih uključenih.
Imam puno povjerenje u policiju i njihovu sposobnost da temeljito istraže ovaj slučaj i privedu odgovorne pravdi. Vjerujem da će brzo riješiti ovu situaciju i osigurati sigurnost svih uključenih.Hvala vam još jednom na nepokolebljivoj podršci. Zajedno ćemo to prevladati i nastaviti ići naprijed otporno i odlučno. Topli pozdravi - napisao je Boto na Instagramu.

Isto tako, navijači i Kohorta su najavili prosvjed od 19 sati ispred Opus Arene kao znak podrške Jose Boti. Nekoliko stotina navijača NK Osijeka okupilo se pred Opus arenom kako bi izrazili nezadovoljstvo zbog incidenta u kojem je noćas propucan automobil sportskog direktora kluba s Drave, Jose Bota. Također, vikali su 'Uprava odlazi'.

Ključne riječi

Komentara 4

KR
kremenko
21:04 28.05.2024.

Došli dati podršku Boti kog je dovela uprava a viču:" uprava odlazi ! "???

GO
Gof33
07:08 29.05.2024.

tko nam je kriv da je industrija uništena pa pravih sponzora više nema već stranci moraju ulagati i voditi klub jer to domaći više ne mogu i ne znaju ... Mađari kakvi jesu da jesu sagradili su jedni pravi nogometni stadion u HR i nahranili puno usta u nogometnom Osijeku. Što im je alternativa? Neki novi Novalić i slični? Njihov je klub mugu zaposliti koga god hoće. Ako domaći imaju više novaca i boljih poslovnih ideja dapače . . . .

ST
sttipe
08:31 29.05.2024.

To šta mađarima Orban daje BESPOVRATAN NOVAC, za kupnju svega s reda, u Hr, je razlog za nove vlakove bez voznog reda... Čisti čin agresije!!! Ali slavonci na svake 4 godine na vlast donesu adz i možda je Hr bez slavonije, najpametniji put!!! Makar ostali bez kruva!!! Za Bota, šta sad?? Osvijetljen je novac "ispod stola" , do budućih vlasnika će teško.. Oće li mu bit oprošteno? Za sljedeće klince? Dijagnosticira je zašto Osijeku (i ostalima), ne ide, zašto nemaju novca, i zašto klubovi "nisu zdravi"! (Hajduk je rashodovao 25, dice, s velikim potencijalom) Močvara? Vode nikad više?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije