Veličali Hitlera

Navijači West Hama Spursima: "Možemo li vas izbosti noževima"

West Ham (1)
AFP
26.11.2012.
u 11:11

– Naravno da navijači tako nešto ne bi smjeli raditi, ali to mi je najmanja briga u ovom trenutku

Nogometaši Tottenhama jučer su na domaćem terenu pobijedili West Ham sa 3:1, ali su događaje na travnjaku zasjenili gostujući navijači koji su provocirali navijače Spursa.

Podsjetimo, navijači londonskog kluba u srijedu su uoči utakmice Europske lige protiv Lazija napadnuti u Rimu, a Rimljani su ih napali noževima uz povike "Židovi, Židovi". To su ovoga vikenda iskoristili navijači West Hama koji su svoju provokaciju započeli pjevajući "Viva Lazio". Domaćini, sretni što njihova momčad vodi, uzvratili su im pjesmom "Možemo li igrati s vama svakog tjedna", na što su im gosti odgovorili: "Možemo li vas izbosti svakog tjedna".

Da stvar bude gora, za kraju su navijači "čekićara" počeli veličati Hitlera.

– Ne čujem što navijači kažu ili rade jer sam koncentriran na utakmicu. Naravno da tako nešto ne bi smjeli raditi, ali to mi je najmanja briga u ovom trenutku –komentirao je trener West Hama Sam Allardyce.

Ključne riječi

Komentara 3

NI
Nini istrijan
13:04 27.11.2012.

Ono sto VL nije napisao je da su dva navijaca uhicena a uskoro ce biti isto i jops za jednu grupu od 10 navijaca. Ovu akciju je odmah pokrenuo sam West Ham pregledavajuci video kamere sa tekme,isto tako se klub izvinio upravi Totenhama i obecao da ce krivci biti najstorze kaznjeni tj.dozivotnom zabranom dolaska na stadion West Hama. Mozda je ovaj primjer dobar za nas da i nasi klubovi podju istim stopama i kazne sve one koji na nesportski nacin provociraju i ugrozavaju one prave ljubitelje nogometa.

TW
Tex_Willer
11:17 26.11.2012.

pa šta se svi čude. klasičan navijački folklor. i s pričom o tome svemu, točno su dobili ono što su htjeli... da se protivnici uznemire. na koji način, to nije bitno

DA
danijel00
11:24 26.11.2012.

e to ja to civilizirana Europa.Ali bitno da netko stalno forsira da je kod nas najgore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije