UVELI PRAVILO

Navijačke skupine postigle važan dogovor. Evo tko će voditi navijanje na utakmicama vatrenih

Leipzig: Susret Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Luka Stanzl/PIXSELL
08.09.2024.
u 18:10

Mnogi pozdravljaju takvu odluku jer smatraju da je atmosfera na utakmicama reprezentacije često kazališna.

Nedavno završeno Europsko prvenstvo u nogometu u Njemačkoj donijelo je u hrvatsku navijačku kulturu određene promjene. Tako su nakon jako dugo vremena na utakmice počele dolaziti navijačke skupine, koje su u Njemačkoj imale dogovor kako se neće međusobno tući, već će svi zajedno bodriti našu reprezentaciju.

Mnogi pozdravljaju takvu odluku jer smatraju da je atmosfera na utakmicama reprezentacije često kazališna. Također, pao je i jedan novi dogovor, da će navijanje uvijek voditi navijačka skupina koja je domaćin utakmice reprezentacije, što je svakako jedini ispravan potez.

VEZANI ČLANCI:

S obzirom na to da Hrvatska večeras protiv Poljske igra u Osijeku, ta zadaća pripast će Kohorti. Isto tako, Bad Blue Boysi vodit će navijanje protiv Škotske na Maksimiru idućeg mjeseca, a Torcida protiv Portugala na Poljudu.

Komentara 1

BP
Besposlen pop
19:10 08.09.2024.

Dobra stvar, već je u Njemačkoj bilo bolje gastarbajterima unatoč. Na završici Kupa nacija s prevladavajućom iseljeničko-bosanskom komponintetom je bilo prilično loše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije