SPEKTAKL U MADRIDU

VIDEO Navijački delirij u Madridu. Mbappé na tečnom španjolskom: 'Dat ću život za ovaj klub!'

Real Madrid unveil Kylian Mbappe
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/22
16.07.2024.
u 13:48

"Pokušat ću govoriti na španjolskom. Zaista je nevjerojatno biti ovdje, sanjao sam da ću jednog dana zaigrati za Real Madrid, danas mi se taj san ostvario", rekao je Kylian Mbappé na Santiago Bernabeu

Konačno se dogodio i jedan od najduže iščekivanih transfera u novijoj nogometnoj povijesti. Francuski napadač Kylian Mbappé je nakon godina spekulacija konačno obavio liječničke predmete i potpisao petogodišnji ugovor s Real Madridom. Velikom predstavljanju dugo očekivanog pojačanja prisustvovalo je čak 80 tisuća navijača. Na Santiago Bernabeu uvodnu riječ je imao predsjednik kluba Florentino Perez.

"Dobro došli na ovaj povijesni događaj. Prvo bih želio čestitati španjolskoj nogometnoj reprezentaciji što je osvojila četvrto Europsko prvenstvo u svojoj povijesti. Čestitam ne samo za pobjedu, već i za način na koji ste to postigli. Zadovoljstvo je vratiti se u normalu i moći vam predstaviti nove igrače na našem stadionu. Svaki put kada dočekamo nekoga tko će po prvi puta obući naš dres je nešto posebno", rekao je Perez, a zahvalio je i Zinedineu Zidaneu koji je također bio u publici.

GALERIJA Navijački delirij u Madridu. Mbappé progovorio na tečnom španjolskom: 'Dat ću život za ovaj klub!'

Real Madrid unveil Kylian Mbappe
1/21

Potom je riječ prepustio Mbappéu. "Dobro jutro svima. Pokušat ću govoriti na španjolskom. Zaista je nevjerojatno biti ovdje, sanjao sam da ću jednog dana zaigrati za Real Madrid, danas mi se taj san ostvario. Prije svega se želim zahvaliti predsjedniku Florentinu Pérezu koji je vjerovao u mene od prvog dana, ovdje vidim svoju cijelu obitelj i majku kako plače. Ovo je čudesan dan, želim se zahvaliti i navijačima Reala koji su mi posljednjih godina pružali veliku podršku. Sada imam još samo jedan san, a to je živjeti u skladu s poviješću ovog kluba, dat ću svoj život za ovaj klub i ovaj grb", rekao je nakon što su se ovacije malo utišale, a poslao je i poruku mladim navijačima:

"Imam poruku za svu djecu, nekad sam bio poput vas. Želim da znate da sa strašću i snovima možete postići što god želite. Ponosan sam što sam ispunio svoj san i postao igrač najboljeg kluba u povijesti. Neću više govoriti jer ću inače zaplakati. A sad, svi zajedno - 1,2,3 Hala Madrid!"

VIDEO Hrvatska nogometna reprezentacija više nije u TOP 10 na svijetu. To bi mogao biti veliki problem

 

Komentara 5

AC
acer7
17:06 16.07.2024.

Dobar igrač. brzo zna trčata i dao puno golata. bravo

Avatar CUBE
CUBE
14:26 16.07.2024.

Zanimljivo kako svi sanjaju klub za koji potpišu ali tek kad sjedne novac na račun 🤓

Avatar Spalathos
Spalathos
14:26 16.07.2024.

La Liga bez poraza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije