Jer to zaslužuju

Nema kod njega labavo: Bjelica smjera ponovo obradovati navijače

Nenad Bjelica Fenerbahce Dinamo
Foto: Reuters/Pixsell
1/16
30.11.2018.
u 13:05

Premda je osigurao prvo mjesto u skupini, Dinamo ide i po petu pobjedu.

Ne samo da je osigurao toliko željeno europsko proljeće, i to već nakon četvrtog kola, Dinamo je u Istanbulu potvrdio i prvo mjesto u grupi D Europske lige.

Ostvario je to maksimirski klub uz remi bez pogodaka, a mogao je i do pete pobjede da su se stvari samo malo drugačije posložile. Konkretno mislimo na pojedine sporne sudačke odluke, ali Dinamov strateg Nenad Bjelica nije htio o tome.

>>> Pogledajte izjavu Nenada Bjelica po povratku u Zagreb

Dapače, već je okrenuo novu stranicu, pa najavio što navijači mogu očekivati 13. prosinca u Maksimiru kada će u Zagreb doputovati posljednjeplasirani Anderlecht.

– Ostvarili smo cilj koji smo zacrtali nakon utakmice sa Spartakom. Željeli smo biti prvi u grupi, a sada želimo još jednu pobjedu. Naši navijači i ova momčad zaslužuju da tako zaključimo priču u skupini – kazao je Bjelica po povratku u Zagreb.

Nenad Bjelica Fenerbahce Dinamo
1/15

Podsjetimo, plavi će na ždrijebu imati povlašteni položaj te će uzvratnu utakmicu šesnaestine finala igrati kod kuće. Te će se utakmice igrati 14. i 21. veljače. Dinamu na ždrijebu prijete četiri trećeplasirana kluba iz Lige prvaka, no to su oni sa slabijim koeficijentom. To su trenutačno Viktoria Plzen, Galatasaray, Šahtar, Club Brugge.

Dinamo također ne može dobiti ni prvoplasirane momčadi iz skupina Europske lige, te su sigurno zasad izbjegli Salzburg, Zenit, Arsenal, Eintracht, Dinamo Kijev i Chelsea.

Potencijalni protivnici su sve drugoplasirane momčadi u skupinama Europske lige, a između ostalih to su trenutačno Celtic, Sporting, Milan, Lazio, Sevilla...

Komentara 5

GR
gragakarlovac
13:51 30.11.2018.

samo da ne bude zimska rasprodaja

IL
ilijan
13:19 30.11.2018.

Idemo dečki osvojiti tu Ligu! Dinamoooo šampon 💙

DU
Deleted user
13:11 30.11.2018.

Idemo sada u lov na pojačanja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije