stigao odgovor HNS-a:

''Nemamo saznanja da se protiv ijednog člana IO vodi postupak''

hns
Sanjin Strukić/24 sata
27.01.2011.
u 16:22

Više od 24 sata nakon postavljanja pitanja glasnogovornik HNS-a Davor Gavran odgovorio je kako to da je Ladić smijenjen, a Vićan i Uljan zbog istog grijeha nisu.

– Nemamo saznanja da se protiv bilo kojeg člana IO vodi kazneni postupak. Naime, svi kandidati za IO morali su dostaviti potvrde o nevođenju kaznenog postupka protiv njih bez kojih ne bi mogli biti kandidati za članstvo u IO-u – rekao je Gavran.

U taboru Igora Štimca navode kako se na stranicama DORH-a i Županijskog suda u Zagrebu može, primjerice, jasno vidjeti da je protiv Pere Vićana podignuta optužnica i da je ročište na sudu u veljači 2011. godine. Tereti ga se za kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti, za što se predviđa kazna zatvora do 10 godina. Naglašavaju da Vićan svjesno obmanjuje javnost i lažira potvrdu da se protiv njega ne vodi postupak, te kako je HNS zažmirio na dopis upozorenja.

Komentara 4

CI
cici14
17:08 27.01.2011.

Hm I ja kao obična hrvatska ameba mogu kreirati novine. Blebnem bez veze, a ono ispadne istina. A što bi se tek našlo u ovoj kućici nogometa, da se s njom poigraju pravi momci u plavom? Tramvajci isključeni!

VO
vojvo
17:08 27.01.2011.

u taboru štimca su spominjali i crne torbe pa su poslije polizali govna zajedno sa štimcem

BE
beks
17:09 27.01.2011.

Pobjegnite nakratko od stvarnosti i zaigrajte erepublik strategiju, zahtjeva samo pet minuta dnevno. Na ovom linku mozete postati novi egrađanin ehrvatske: http://www.erepublik.com/en/referrer/Borna+Bes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije