Turski mediji

Nenad Bjelica u Tursku dovodi igrača iz HNL-a

Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/2
24.04.2023.
u 15:28

Bjelica, osim Dinamovog ofenzivca Luke Ivanušeca želi dovesti i kapetana Osijeka Mihaela Žapera.

Prije nekoliko dana, turski mediji su prenijeli vijest da bivši trener Dinama, Nenad Bjelica u klubove turskog Trabzonspora želi dovesti hrvatskog reprezentativca Luku Ivanušeca. Cijena Dinamovog ofenzivca, prema Transfermarktu, je 10 milijuna eura. 

Turski Fanatik, objavio je da su  Ivanušec i Bjelica već surađivali te da je Dinamov igrač nakon toga postao prava zvijezda. Bjelica je, prema svemu sudeći, jako zagrizao za hrvatskog reprezentativca.

No, sada se proširila i informacija da Bjelica, uz Dinamovog ofenzivca želi dovesti i kapetana Osijeka Mihaela Žapera (24). Žaper igra na poziciji veznjaka, no ove sezone korišten je i u zadnjoj liniji. Osječki kapetan ove sezone odigrao je 29 utakmica, u kojima je postigao jedan zgoditak te upisao dvije asistencije.

Osječkog veznjaka Transfermarkt procjenjuje na tri milijuna eura, no, Turci se nadaju da će se pregovaranjem ta cijena spustiti. Iako su trenutno najglasnija nagađanja oko prelaska Žapera u turski klub, prema pisanjima, za veznjaka su zainteresirani i klubovi Bundeslige, a jedno vrijeme je bio i na meti Dinama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije